kvalita obrazu,zvuku i funkce
výboný televizor

Televize nabízí kvalitní obraz a zvuk za příznivou cenu, s jednoduchým ovládáním a rychlým operačním systémem. Některé varianty však mají omezenou podporu video formátů a chybějící audio jack. Celkově je vhodná pro běžné uživatele, kteří hledají dobrý poměr cena/výkon.
kvalita obrazu,zvuku i funkce
výboný televizor
Cena, přehledný Guide
Za tu cenu...
Obraz a zvuk po nastavení super
Trochu zmatené nastavování ale po zorientování to jde docela dobře. Docela velké problémy s dárkem antik.tv s voucher.
Televize je super jako taková a nijak nekomplikovaná nastavení Wi-Fi zcela automatické.
Kvalitní obraz
podpora Dolby Vision a Atmos
rychlý OS
solidní osazení konektory
omezený počet aplikací
podpora video formátů při přehrávání s USB u avi. absolutní katastrofa
kvalitní televize za solidní cenu
Dobrá kvalita,super cena
jsem spokojený
Jednoduché ovládání, odezva.
ostrost obrazu , ale u K4 je očekávaná
poněkud netradiční rozteče uchycení 200 x 400, běžné 200 x 200 by neměl být pro výrobce problém při jiném vnitřním uspořádání
Pěkný obraz, jednoduché nastavení a ovládání
zatím nejsou žádné negativa
Velká obrazovka za luxusní cenu. Fajnšmekři na megapixely by se asi se mnou přeli, ale pro běžného uživatele je obraz i zvuk super.
Televize má úžasný obraz a skvělý zvuk. Jednoduché a logické ovládání, reaguje bez prodlevy a stojí opravdu málo.
Myslím, že za velmi dobrou cenu má hodně dobré parametry. Plně mi vyhovuje!
V domácnosti mám pouze tuto značku.
klasicky, TV je v pohodě, nemám žádné výhrady - zvuk, obraz, barvy a další nastavení je v pořádku... určitě doporučuji - dobrá cena - výkon
super, jsem velice spokojená...kvalita za výbornou cenu
Super koupě.
Vše ok krásný obraz.
Kvalitní tv
Kvalitní obraz, přepočítává na K4. Jednoduché ovládání, nízká cena.