Krmivo pro psa Recenze Hill's Prescription Diet Adult Digestive Care I/D Low Fat Chicken/Rice/Vegetables 354 g

Dušené krmivo Prescription Diet i/d Low Fat Canine je kompletní dietetické krmivo k omezení akutních střevních resorpčních onemocnění a ke kompenzaci maldigesce a exokrinní pankreatické nedostatečnosti u dospělých psů. Toto dietetické krmivo má zvýšenou hladinu elektrolytů, vysoce stravitelné látky a nízký obsah tuku.

Registrovaný uživatel17. července 2024

Těchto VD na trhu moc není, tyto patří k těm lepším.

Pejskům to moc nechutná. Nesmyslně vysoká cena. Jen doufáme, že kvalita té příšerně ceně odpovidá.

Jsme rádi, že vůbec takové diety existují a pejsci se můžou bezpečně najíst. Takže děkujeme

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Chutná našim psům i proto, že je dost mokré.

bohužel, ta cena je vysoká

Registrovaný uživatel14. prosince 2022

Velmi chutné dietní krmivo, od začátku je jim pejsek nadšený a opravdu se na jídlo těší.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2022

Drží nás ve zdravotní pohodě

Zdravotní stav stabilizovaný,takže výborný

Registrovaný uživatel13. října 2022

Pejskovi chutná a nemá žádné zdravotní problémy ,pomohli mu.

Registrovaný uživatel27. září 2022

Máme 13ti letého seniora s citlivým zažíváním. Dlouho jsme hledali.. a tohle je top!

Registrovaný uživatel27. září 2022

Pejskovi chutna

Registrovaný uživatel7. srpna 2022

Chtěla jsem zpestřit našemu pejskovi dietu, ale moc mu nechutná a měl pak ní průjem.

Registrovaný uživatel11. července 2022

Pejskovi chutná.

Objednám znova.

Registrovaný uživatel28. května 2022

Voňavá chutná konzerva pro staršího pejska s poruchou zažívání. Po vyzkoušení více produktů u tohoto zatím bez průjmu a obtíží. I přes pesanovu alergii na kuře, tady tráví bez problémů.

Registrovaný uživatel18. dubna 2022

Asi velmi chutné, moji fenečce moc chutnají.

Registrovaný uživatel1. března 2021

Super pro naši fenenecku, která má dietu