Krmivo pro psa Recenze Hill's Canine Metabolic konzerva 370 g

Recenze Hill's Canine Metabolic konzerva 370 g

Redukce váhy psa bez strádání - a to díky konzervě Hill's Canine Prescription Diet Metabolic. Je klinický prokázáno, že krmivo pomáhá proti návratu váhy po programu redukce váhy. Je ovšem nutné dodržovat určené denní porce konzervy.

Registrovaný uživatel10. září 2023

vynikající produkt

žádné negativa

doporučuji dalším klientům

Registrovaný uživatel15. dubna 2023

Pejskovi chutná.

Pejsek musí zhubnout. Je to velmi vhodná dieta.

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Chutná a funguje

Registrovaný uživatel25. června 2022

Great to keep weight of our Golden Retriever under control

Registrovaný uživatel6. března 2022

Náš pejsek musí zhubnout 2 kg a tato konzerva mu velmi chutná. Používám ji také spolu s granulemi, výborná a doporučená kombinace.

Registrovaný uživatel10. února 2022

Objednávám již delší dobu

Druh konzerv Hills na hubnutí a udržení váhy nebyl delší dobu k dostání, při objednání v loňském roce objednávkou 225195675 z 29.11.2021 mně byly doručeny konzervy pro psi k-d 24 x 370 g - když jsem do košíku přidala "hubnoucí", změnilo se automaticky to v objednávce na k-d, což jsem nepotřebovala. Konzervy jsem tedy darovala potřebným pejskům.

Jinak vše ok

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

Moje veterinářka mi pro pejska doporučila pouze krmivo Hill's Metabolic, a jsem velmi spokojena. Míchám v poměru 2:1 s nastrouhanou mrkví, pejskovi chutná. Navíc cena v Zoo-veterina byla o dost nižší, nežli jinde.