Potah sedadla Recenze Heyner CoolComfort Pro 711100 černý

Recenze Heyner CoolComfort Pro 711100 černý

CoolComfort Pro 711100 je chladící autopotah sedadel CoolComfort PRO od německé firmy Heyner. Potah je ideální proti pocení do letního ročního období. Povrch potahu je chladivý vnitřní část autopotahu má plastové větrací komory.

Registrovaný uživatel31. července 2023

Podložky jsou nekvalitně provedeny. Již po prvním použití dochází k uvolnění okrajového lemu a vytržení z výpletu podložky.

Registrovaný uživatel21. července 2023

Dráty potažené šíleně nepříjemnou asi látkou, která je nepříjemná a škrábe

Podložku jsme vrátili a peníze navrácene bez problémů

Registrovaný uživatel21. července 2023

Produkt jsem upravil tak,že mi zbyla jenom opěrka zad.Sedací část jsem po různých úpravách nakonec vyhodil.Plastová část v sedáku měla mít funkci větrání,ale tlačila na pr...tak,že to byl prostě omyl,kupovat tohodle číňana.

výrobek v hodnotě,tak 100 koruny a ne 500,-

Registrovaný uživatel13. října 2022

Nechytím vlka při paření na komplu.

Stojí peníze.

Po měsíčním používání se vepředu cupuje a leze z něho tkanina, asi do dvou metrů bude třeba koupit nový. Jinak dobrý.

Registrovaný uživatel3. července 2022

Při delší jízdě, mám stejně spocené zadní partie. A po 2 měsících se začal trhat.

Registrovaný uživatel17. března 2022

Drží tvar a jsou móóc.pěkné

Jsme spokojeni a doporučujeme

Registrovaný uživatel27. srpna 2021

Funkční Odvětrává

Způsob připevnění k sedačce. Po týdnu používání povolil jeden ze švů na sedací části.

Design je lepší než kvalita zpracování.