Jsem naprosto spokojen. Výrobek mi pomáhá na velmi suchou, popraskanou a namáhanou pokožku z práce.
Výrobek OK. Poměr cena/výkon přijatelný.

Ondřejova mast je podle recenzí účinná na širokou škálu kožních problémů, od opruzenin po suchou a poškozenou pokožku. Její mastná konzistence a příjemná vůně zajišťují dobrou regeneraci a prevenci. Někteří uživatelé však zmiňují vyšší cenu a nižší obsah účinných látek ve srovnání s jinými produkty.
Výrobek OK. Poměr cena/výkon přijatelný.
Velmi účinná mast
Doporučiuji na suchou pokožku i bolest nohou
Vždy zahojí vše potřebné pro babičku.
Úžasně voní a hojí. Nedám na tuto mastičku dopustit.
Dobré na zvláčňení jizev.
Účinná mast na poškozenou kůži.
Perfektní ošetření suché pokožky, pomáhá také i při opruzenině. Naprosto perfektní prostředek.
vynikající účinek
Herbacos Recordati Ondřejova mast 100 g
Mohu doporučit
Ondřejova mast 100 g mohu doporučit zde je dobrá cena
Už nelze bez ní žít, používáme skoro na vše.
Cena v lékárnách, jinak nemá zápory.
Je boží!
nejlepší mast co znám
Odstraní veškeré kožní defekty
Nejlepší mast k ošetření defektní kůže
stará dobrá značka
Klasika na opruzeniny která u nás funguje dokonale.
pro krátkost používání nelze objektivně zhodnotit
příjemně voní a dostatečně promašťuje pokožku, proto nepotřebuji oproti jiným výrobkům tuto mast používat denně.
používám na suchou až šupinatou pokožku, zejména na rukou a jsem s tímto výrobkem maximálně spokojena, příjemně voní a velmi dobře promašťuje
Mast používám řadu let a je výborná na menší oděrky, opruzení, sluneční spálení i popáleniny. Je velmi účinná a mám ji stále připravenou k použití.
Perfektní na opruzení u dětí a seniorů. Také jako prevence.
Objednala jsem jako náhradu za zrušenou Borovou mast,,ta byla za 27,- Kč,,tato obsahuje daleko méně účinné látky za podstatně vyšší cenu
Opravdu léčí
Výborná mast
Dokonale regeneruje poškozenou kůži.
Mohla by být levnější.
Pomohla mi tam, kde jiné masti selhaly.