Recenze Hecht Sentinel

Zahradní gril Sentinel na dřevěné uhlí, předností jsou dvě topeniště, tři pečící plochy a teploměr ve víku. Gril je ošetřen proti nežádoucím vlivům černou žáruvzdornou barvou a je vyroben z kvalitní oceli.

Uživatelský obrázek č. 1Uživatelský obrázek č. 2

badurajaromir19. září 2026

Slušnné řemeslné provedení.

Špatná povrchová úprava.

Přišlo mi to špatně zabalené potlučené tak že vtěch poničených místech to bude hnet rezivět.

magdalena.frohlichova16. září 2026

Bohužel zatím nemohu tento gril hodnotit, protože jsem ho zakoupila manželovi k narozeninám:-) Ale podle kusu na prodejně vypadá velmi dobře, je pěkně zpracovaný, velká plocha na grilování(přímé i nepřímé), udírnička, 2 topeniště...co víc si přát?. Snad bude manžel spokojen:-)

valemar.mv814. srpna 2026

Dobrý návod na montáž, montáž jednoduchá

U malého bočního ohniště není popelník.

Super pro vaření venku, nejen na grilování.

s.trncak14. srpna 2026
Uživatelský obrázek č. 1Uživatelský obrázek č. 2
tmarik42020. dubna 2026

Velká grilovací plocha a možnost využití i pro uzení.

Složité sestavení s ohledem na to, že některé díly na sebe úplně nepasovaly. Plech pod topeništěm prorezaví za cca 6 let a úplě se rozpadne, čímž je celý gril k likvidaci.

flywolf9. června 2025

Celkem solidní, dobrý poměr cena/výkon, proto jsem koupil již druhý. První vydržel cca 6 let.

Topeniště začne velmi brzo výrazně reznout a to vč. regulace tahu a tyto dvě věci jsou ty, které degradují jinak vcelku povedený gril. Je škoda, že zde nebyl použit kvalitnější materiál, jako na zbylou část grilu, vydržel by tak mnohem déle. Oproti předchozímu (mám již druhý) má tento jinak provedené logo a bohužel nepřesně svrtané montážní díry pro šroubky u topeniště.

Celkem dobrý poměr ceny/výkon. Nekvalitní části topeniště a regulace tahu deklasují jinak celkem povedený zbytek celého grilu. Pravdou je, že jsem doposud neobjevil za podobné prostředky lepší...