jeto dobry pomocnik
kabel

Hecht 748 je podle recenzí výkonný a snadno ovladatelný kultivátor vhodný pro středně velké zahrady. Zvládá i jílovitou zeminu a jeho lehkost usnadňuje manipulaci, i když někteří uživatelé zmiňují, že je až příliš lehký. Za danou cenu nabízí dobrý výkon a praktičnost.
jeto dobry pomocnik
kabel
Úžasný pomocník na zahradu. To, jak nakypří půdu a do hloubky, by rýčem v jílovité zemině nešlo Dobře se s ním pracuje, jednoduché ovládání. Za mně velká spokojenost.
Lehký, výkonný, snadno ovladatelný. Zatím mám zkušenost jen s úpravou záhonů, které jsem na podzim zryl, a nechal přes zimu přemrznout. Po projetí jsou perfektně zkypřené. Zbývalo je srovnat hráběmi, a to už bez velké námahy.
Až moc lehký, a nemá brzdící radličku, a tak, při najetí na hroudy, i když přemrzlé a rozsypávající se, skáče jako koza. Člověk se s ním musí naučit pracovat.
Očekávanou úlohu, kypření předem zrytých záhonů plní dobře. Jsem spokojen.
Zvlada stredne velikou zahradku cca 600m ctverecnich. Je lehky a skladny. Na prevoz se vejde do kazdeho auta. Nemusim resit benzin, i kdyz je potreba davat pozor na kabel.
Celkove za cca 2500KC super pomocnik.
O 100% lepší než u konkurence.
výkon, cena
skvělý pomocník