Je těžké vyklopení betonu.
Za tu cenu super

Míchačka má své opodstatnění pro menší a nenáročné práce, kde vyniká poměrem cena/výkon a snadnou manipulací. Recenze však upozorňují na časté problémy s kvalitou materiálů, svárů a konstrukčních prvků, které mohou vést k rychlému opotřebení nebo poruchám. Pro náročnější použití je vhodné zvážit odolnější alternativy.
Je těžké vyklopení betonu.
Za tu cenu super
rychlé sestavení,stačí 1 člověk,malá hmotnost, dobrá manipulace, sám naložím na vlek za auto
spkojenost
Lehká manipulace, jednoduchá konstrukce bez zbytečně těžkých dílů, ozubený věnec, napětí 230 V, jednoduché sestavení, dobře se s ní pracuje.
Zatím nezjištěny. Jen pozor při nasazení horní části bubnu na dolní část s těsněním, i když jej centrují čepy a šrouby, může dojít k nepatrnému vychýlení, proto kontrolovat zevnitř po obvodu stejnoměrnost.
Dobrá kvalita i cena.
Výkon
Objem
Velikost
Cena
Poměr cena/výkon
zatim toho moc neudelala -15x michani
strasne breci -piska remen, kvili ozubeni ktere moc neni v sobě,
je to takovy papírák
jestě ze to máme jen na hobby -dobetonovani okolo bazenu
nemíchá na obě strany
Malá míchačka pro kutily
Pro větší akce je lepší větší objem
Super hobby míchačka.
Na takové to domácí míchání dostačující, snadná montáž
Nízká kvalita laku
Kvalita a váha.
Zatím nepoužité
zatím nevyzkoušeno-zima,
velký buben, silný motor, myslím, že bude výborná
Tak i nám při třetím míchání praskl svár u vyklápěcího kola. Takže to musíme lépe svařit. Jinak vše v pohodě.
Výkon +cena super
super cena, na menší stavby stačí.
Skládací lego,pro kutily dobrý
Jede
Velmi měkké šrouby na staženi bubnu, buď netěsnil a utíkala voda a když jsme chteli utáhnout šrouby tak jsme je utrhli
opravdu lehoučká
nekvalitní sváry, velká vůle mezi ozubením pohonu bubnu - proto velká hlučnost
Funkčnost
Nevím, jsem amatér