Kvalitní krmení za rozumnou cenu
S krmivem Happy-dog krmín již více jak 10 let a jsem spokojena. Hafani jej dobře přijímají, jsou zdraví, aktivní a spokojení.

Kvalitní krmení za rozumnou cenu
Balení pro velkou smečku.
Kvalitní granule za rozumnou cenu.
Celkem dobre spracovani vune a chut chutnal sem jednu a celkem to ujde a psum to celkem chuti mame dva nemecjy ovcaky.
Levnější granule pro velkou smečku. Psi mají lesklou srst, a odpad jsou pevné bobky. Granule, které jsou kvalitnější než jiné ve stejné cenové relaci.
Tento produkt využívame hlavne v zimnom období, kedy majú psy zvýšenú potrebu energie, pretože sú vo voliére počas chladných nocí.
Výborný pomer cena a kvalita . Sedí našim psom .
cena výkon
Vše rychle a v poradku
Kvalitní krmivo za velmi slušnou cenu
psi to dobře žerou, jsou v kondici
cena příliš drahá
průměrné krmivo
S krmivy Happy Dog krmím již 15 let a stále velká spokojenost. Zdraví, vitální a aktivní psi, kteří to dlabou s velkou chutí.
Zatím ještě ok cena,fenka ho bašti s chuti.
Jedin.zápor do budoucna.....ať je pořád nějaká ta přijatelná cena a nezvedá se směrem nahoru...
Krmivo jim chutná, vypadají po něm velmi dobře ,srst, stolice
Krmíme s ním již tři roky a velká spokojenost
Kvalita. Chutnají s vybíravým pejskům.
Krmivo podávám svému psu každý den už 3 roky.
Happy Dog Profi-Line 30/20 High Energy mu vyhovuje po všech stránkách.
Dobrý poměr cena - " výkon".
Kupujeme opakovaně
Pro mého malamuta dobrý a hlavně ji chutná, je to holka a jezdíme na koloběžce.
Děkuji a těším se na příští objednávku.
Happy dog..je to jedno nejkvalitnějších krmiv pro psa..podle mě :-)
Top krmení
Dobrá kvalita za slušnou cenu. Pro aktivního psa v zimě skvělá volba.
Krmivo pro všechna plemena, u nás Německý ovčák , Špic a Jorkšírský teriér. Vše ok , žádné zažívací problémy , granule chutnají.