Dokonalé těsto na gyoza
Jednoduše se tvaruje
Stačí je vyndat z mrazáku jen 30-40min předem
Většinou 1-2 plátky těsta z balíčku jsou zdeformovaná a trhají se. Ostatní už ale pak zcela v pořádku

Dokonalé těsto na gyoza
Jednoduše se tvaruje
Stačí je vyndat z mrazáku jen 30-40min předem
kupuji už nějaký ten rok, doporučuji, výborný těstíčko, mini tenké placičky, dobře se s nimi pracuje, po rozmrznutí, nedočkavcům se budou polozmrzlé trhat :-), zbytek se dá zase zmrazit, nesmí oschnout, protože konce pak ztvrdnou a lámou se, a nejde pořádně zpracovat do knedlíčku
V jednom balíčku krásné hladké těsto tak 35 kusů gyoza knedlíčků.
Vřele doporučuji
Good
Kvalitní, dobrá cena
Chtěla jsem vyzkoušet knedlíčky gyoza, podařilo se, těsto bylo výborné.
Několikrát jsem dělal těsto doma. Byla to pěkná piplačka a strašně rychle se vysušovalo. Tohle těsto bylo moc dobré a vše šlo snadno!
Obchod super
Výborné chuťově. Plátky těsta nejsou skepené. Dobře se s nimi pracuje.
Doporučuji dalším zájemcům
Super používám skoro pořád dobře se s ním pracuje a je to rychlovka
Top produkt