nadčasový disign
používám denně
velice snadno se škrábne barva a poškodí povrch
při denním používání dětí problém
při opatrném používání jsem spokojena

Halmar K155 bílá nabízí pohodlné sezení a moderní design, ale její stabilita a kvalita zpracování jsou často kritizovány. Pro lehké nebo občasné použití může být vhodná, ale pro intenzivní nebo dlouhodobé sezení je třeba zvážit její nosnost a odolnost povrchu.
nadčasový disign
lehká
používám denně
velice snadno se škrábne barva a poškodí povrch
při denním používání dětí problém
při opatrném používání jsem spokojena
Zidle jsou perfektni, pevne a zaroven lehke, skvele na udrzbu (pri zaspineni staci utrit hadrikem).
Dobrý den,
po zkušenosti s eko kůží - už nikdy!
Po pečlivém prozkoumání sortimentu jsme dospěly k Halmar K 155
Esteticky, funkčně, skvělé.
Moderní a povedený design. Lehká.
Nohy jsou příliš subtilní - při dosednutí osoby se trochu rozjedou do stran (evidentně s tímto bylo počítáno, protože krytky na konci nohou jsou zaoblené - takže nezáleží na úhlu nohy k podlaze).
dobré sezení
na některých místech špatně natřené
Diagnostika,pohodlnost a perfektní zpracování
Perfektní výrobek
Kvalita neodpovídá ceně.
Nejsou dotřené výřezy.
Kvalita na úkor ceny.
Jednoduchá,ale krásná židle,opticky nezabírá prostor
líbí se nám jednoduchý design židle
židle je poměrně lehká a dobře se s ní manipuluje, za výřezy v opěradle se dobře zachytí
posez je příjemný, dobrý sklon opěradla
super poměr cena - výkon
je trochu hlučnější při odsouvání/zasouvání ke stolu, ale to je nejspíš dáno kovovými nohami (dřív jsme měli dřevěné)
Splnila očekávání.
Už jsem to zmínila. Nosnost židle neodpovídá té, která je inzerována na e-shopu.
E-shop by měl uvádět správné údaje
Špatné zpracování jednotlivých dílů k montáži
Na židlích se dobře sedí, protože "nohy" židlí jsou hodně "od sebe".
Žádný návod na sestavení-bylo to sakra velmi složité sestavování. Máme pocit, že nás ty židle neunesou. A pro dva lidi činí součet vah 120 kg.
Opěradlo na jedné židli bylo umazané a nešlo to odstranit.
Už jednou jsme psali v této věci, a proto nic už nemůžeme napsat.
jsou moc hezké
nízká stabilita
za tu cenu ok
lehká ale stabilní
Kvalitní a design výrobek
Pohodlná, dobře se na ní sedí, není těžká.
Provedení by mohlo být trochu lepší, místy není dobře natřeno a jsou zde drobné nerovnosti.
Design a cena
Velmi nepřesné zpracování, uchycení nohou do těla židle a asi to nejhorší je, že po složení se židle hodně kýve
Na pohled fajn, ale na sezení to moc není, obzvláště pokud by si na to sedl někdo těžší.