Herní židle Recenze Halmar Drake V-CH-DRAKE-FOT černá/šedá

Recenze Halmar Drake V-CH-DRAKE-FOT černá/šedá

Herní křeslo Drake zaujme svým sportovním vzhledem a kontrastním prošíváním. Křeslo je potažené eko kůží v šedé barvě a černou látkou s prošíváním. Pevný kříž s pěti kolečky zaručují jeho stabilitu. Součástí křesla jsou výškově nastavitelné područky, podhlavník a bederní opěrka.

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Líbil se mi

asi ne

Registrovaný uživatel22. září 2022

Pohodlná stabilní příjemný materiál za ty peníze odpovídající.

Vyšší spodní kříž.

Registrovaný uživatel11. září 2022

Dlouhá dodfací lhůta

Registrovaný uživatel17. dubna 2022

kvalita výrobku odpovídá ceně

Registrovaný uživatel30. listopadu 2021

Hezká na pohled

Po tydnu užívání velice moc vrze. Hodně to ruší. Židli nedoporučuji.

Špat a koupě.

Registrovaný uživatel27. srpna 2021

Potřebovala jsem židli s vyšším opěradlem pro manžela a tato to splňovala. Manžel měří přes 180 a je to v pohodě, klidně by mohl být ještě vyšší. Pohodlná, stavitelná podle potřeby.

I při nejnižší poloze má vysoko sedák- i na manžela. Bederní opěrka zad je příliš velká a tuhá, vyřešili jsme vložením polštářku do obalu místo výplně..

Registrovaný uživatel22. května 2021

Pro mne pohodlná ale každému vyhovuje něco jiného Nastavitelné opěrky rukou Nastavitelné opěradlo se dá hodně sklopit

Trochu vrže ale nic hrozného je to způsobeno třením kovové konstrukce sedáku o molitan či co to je není mezi nima žádná látka která by tomu bránila Opěrky rukou i když jsou super nejsem si jist jejich životností I když je židle z látky má na sobě prvky z koženky které časem mohou popraskat to se pozná až časem

Za mne pohodlná židle které se dá odpustit vrzání díky její pořizovací ceně trochu mne vadí že po stranách je koženka která může časem popraskat jinak není problém

Registrovaný uživatel3. dubna 2021

široké, prostorné, pohodlné