Sušička Recenze Haier HD90-A3939R-S

Recenze Haier HD90-A3939R-S

Sušička Haier HD90-A3939R-S v energetické třídě A+++ usuší až 9 kg prádla, přičemž se o tichý a spolehlivý chod postará odolný invertorový kompresor. Zařízení je opatřeno bubnem Pillow Drum, jehož struktura nabízí šetrné zacházení se všemi druhy tkanin. K dispozici jsou 3 úrovně senzorového sušení - Extra suché, Do skříně a K žehlení. Funkce i-time zajistí v případě potřeby prodloužení času…

stankovasona196020. listopadu 2025

U této sušičky je velmi dobrá účinnost sušení. Hlavně na plné sušení, že prádlo je kvalitně vysušené a možné hned obléct nebo uložit. Ovládaní je jednoduché a není hlučná. Na prádle nejsou žmolky. Sušička odstraní chloupky, vlasy a jiné zbytky z pračky.

Tato značka mě velice překvapila a jsem s ní spokojená. Za dobrou cenu dobrá sušička. Doporučují tuto značku.

Registrovaný uživatel28. ledna 2025

iRefresh Mnohonásobný filtr Skvělá cena

Do dvířek se “zasekávají” ponožky Nedá se využít plná kapacita bez toho, aby mačkala prádlo.

Suší perfektně. Aby nemačkala prádlo, je nutné dát menší náplň. Velkou výhodu jako majitel více psů vidím ve funkci iRefresh. Dám chlupaté prádlo do sušičky a za několik minut je bez chlupů. Skvělý je také mnohonásobný filtr, který zabrání zanesení. Doporučuji koupit sáček na spodní prádlo, jelikož se ponožky často dostávají do dvířek kde je filtr a pak jsou nevysušené a plné prachu, který se místo filtru dostal do sušičky. Je trochu hlučnější, ale při zavřených dveřích slyšet nejde, nerozumím tedy některým recenzím uvádějícím toto jako nevýhodu - pokud autoři nespí v jedné místnosti se zapnutou sušičkou. :) Celkově jsem moc spokojena a koupila bych znovu, pro úplnost - není to má první sušička a mám zkušenosti s 3x dražšími sušičkami. Za tu cenu opravdu překvapila.

pa.alena4. prosince 2024

Zatím super mám ji chvilku.

s.pacasova16. listopadu 2024

nízká hlučnost, jednoduché ovládání, využívání produktu téměř denně

Registrovaný uživatel30. září 2023

Sušička si dle množství prádla upraví dobu sušení.