Masážní přístroj Recenze GymBeam VI Black

Recenze GymBeam VI Black

Masážní pistole GymBeam VI představuje unikátní pomůcku pro sportovce, maséry i fyzioterapeuty. Zaručí zrychlení a zefektivnění regenerace po sportovním výkonu a fyzické aktivitě, zmírňuje ztuhlost svalů, jejich napětí a zlepšuje průtok krve v masírované oblasti. Vysoký výkon pistole umožňuje i aktivovat Trigger Pointy a rovněž ji lze použít na automasáž fascií. Masážní pistole dokáže…

Arecenze.cz
Hodnocení: 90 %Odborná recenze
Arecenze.cz

Masážní pistole GymBeam VI je ideální volbou pro ty, kdo chtějí kvalitní a cenově dostupný přístroj s dostatečným zdvihem, nadprůměrnou výdrží baterie a širokým rozsahem rychlostních stupňů. Je dodávána s praktickým kufříkem pro snadnou přenosnost a šesti různými nástavci. Pokud preferujete ještě delší výdrž baterie, doporučuje se model Probeast Pro.

Více na Arecenze.cz

Nadprůměrný počet rychlostí

Optimální výdrž baterie

Přijatelná hlučnost

Kufřík na cestování

Nižší amplituda

Stručnější návod

Registrovaný uživatel5. srpna 2024

Původně jsem chtěla vybrat levnější produkt, ale jsem ráda, že jsme zvolila tento. Nejen, že působí prémiově se svým dotykovým displejem, ale kromě mnoha nástavců nabízí spoustu rychlostních stupňů. Zatím využívám většinou do stupně 5, jelikož využívám přístroj hlavně na ramena a krk.

Já osobně bych ocenila pár ještě slabších rychlostních stupňů a větší rozdíl mezi rychlostmi.

zacpal.roman14. dubna 2024

Veka škála intenzity

Žadné jsem nezjistil

kamire6. února 2024

Na GymBeam jsem dostal doporučení , zatím testujeme

Registrovaný uživatel3. ledna 2024

Ihned po nákupu a prvním nabití, přestal fungovat displej. Vráceno k reklamaci.

Registrovaný uživatel27. října 2023

Funguje dobře, dokud funguje.

Po 2 týdnech přestala fungovat.

Registrovaný uživatel21. září 2023

Funguje jak má, namasíruje, velký výběr nástavců, dlouhá výdrž baterie , skladný

trochu těžší v ruce

Registrovaný uživatel31. srpna 2023

synovi byl tento produkt doporučen ve sportovním klubu. Je s ním myslím maximálně spokojený. Používá ho velmi často:-), hraje první ligu, takže využití je 100%

perfektní pomůcka pro sportovce

Registrovaný uživatel9. června 2023

6 nástavců s širokým využitím 30 rychlostí 1 nabití vydrží zhruba na 3 masírování

Pro někoho možná trochu těžší Nástavce se trochu hůř nasazují/vyndávají

Registrovaný uživatel6. prosince 2022

Zatím nevyzkoušeno. Je to dárek k vánocům.