Dobrá kvalita za dobrou cenu

Gutta Guttagarden obrubník 80 x 1000 mm černý je podle recenzí odolný a snadno tvarovatelný produkt, který se dobře hodí pro oddělení ploch na zahradě. Většina uživatelů oceňuje jeho pevnost a jednoduchou montáž, i když se objevují ojedinělé stížnosti na křivost nebo obtížné spojování. Celkově produkt splňuje očekávání a je vhodný pro běžné zahradnické práce.
Dobrá kvalita za dobrou cenu
Moznost tvarovani, úchyty pro zavlahu
Snadná pokládka, přijatelná cena.
Kvalitní provedení
kvalitní
Pevnost, snadná instalace
Rychlá instalace
Zbytečně dlouhé hřebíky. Do suché půdy jsem musela zkracovat na polovinu.
Perfektně zarovná okraje, dobře se tvaruje
Jednoduchá instalace
Pevný obrubník,který se samovolně nekroutí.
Dobrá manipulace oproti obrubníkům dodávaných v "rolích"
Robustnější než jsem měl podobný produkt jinde.
Horší manipulace, ale asi vydrží déle, více materiálu.
Jednoduchá manipulace
Kvalitní a pevný materiál, dobře tvarovatelný.
Manipulaci zvládne i žena sama, lze stříhat zahradníma nůžkama.
Možná bych tento produkt vyráběla z trochu pevnějšího plastu.
Určitě bych tento produkt doporučila na ohraničení záhonů, protože se obruba "zatluče" do země hřebíky a při sekání se nepohne.
dobře se s ním pracuje
Velmi pevné obrubníky, práce s nimi super.
pokud chcete udělat z obrubníku kruh ( například kolem stromu atd) obrubník ve spoji praskne. Plast byl dříve kvalitní, nyní zklamání. Zhoršila se kvalita tohoto výrobce.
Rychlé a jednoduché tvoření lemů, přichytávání nerezovými hřeby je lepší při tvrdém podkladu, celkem dobře drží
Některé lemy nejsou rovné
Jednoduchá a rychlá montáž.
Nedělá se to samo???
Hodí se nám přesně tyto obrubníky. Ještě jsme nedali, ale myslím, že jsou kvalitní a něco vydrží.