Na plné nabití baterie vydrží v pohodě na IBC nádrž.Hloubka ponoru se dá dobře nastavit.
Náhradní baterie není k sehnání.

GÜDE RFP 12-201-04 je praktický pomocník pro běžné zahradní práce, jako je zalévání a přečerpávání vody z nádrží. Vyniká lehkostí, jednoduchou obsluhou a kompaktními rozměry, ale jeho výkon a výdrž baterie jsou omezené pro náročnější úkoly. Pro většinu uživatelů je vhodný, pokud se neočekává dlouhodobý provoz nebo přečerpávání velkých objemů.
Náhradní baterie není k sehnání.
Cena, kompaktní velikost
Velice lehký, snadno přenosný. Velice jednoduchá obsluha.
Slabá baterie. Musel jsem dokoupit druhou. Nabíjení baterie 360 minut. Kdyby tak byla rychlonabíječka.
Jsem spokojený i s přihlédnutím k baterii a jejímu dlouhému nabíjeni.
Lehké čerpadlo. Postačí na zalévání místo konví.
velmi jednoduché ovládání
nízkou hmotnost a snadné přenášení
žádný přívodní kabel
bez problémů se vejde i do nádrže s menším otvorem
dobrý výkon při zalévání blízkých záhonů
výměnný akumulátor
snadné čištění filtru
dobrý poměr ceny a užitku
první čerpadlo mi vydrželo 2 roky
při maximálním vysunutí teleskopu se při nesprávném potažení může spoj hadičky rozpojit(lepší je tlačit než tahat)
Snadná manipulace
Vše cajk
Čerpadlo opravdu splňuje to co jsem od něj očekával. Spokojen
Po 3 nabiti odesla nabijecka nebo baterie . Reklamece u Datartu trvala 3 tydny !!! pak mi vratili penize !
snadné smontování,teleskopická tyč,lehké na přenášení
Byl jsem překvapen, na zalévání a přečerpávání výborné.
Pro běžné používání k zalévání i k přečerpání ze sudu do sudu vyhovuje. Jednoduchá manipulace.
Za mně dobrý.
Kompaktní, jednoduchá obsluha, jednoduché vyčištění filtru.
Slabší tlak vody, akumulátor vydrží tak na 300 l.
Vzhledem k ceně poměrně slušné čerpadélko.
Při vysunutí na plnou délku tlakem vody dochází k vypadnutí hadičky ve vrchní části čerpadla.
Solidny material dobry vykon
Zisla by sa rezervna bateria
Když se dá dohromady nemá konkurenci.
V mém dodaném přístroji stříkala voda všemi směry. Byla vypadlá vnitřní hadice. Asi chybka od výroby. Po rozebrání a nasazení hadice vše OK.
Velmi povedená konstrukce. Všem doporučuji.
Jednoduché ovládání a výdrž baterie. Odhaduji, že na jedno nabití přečerpá více než 500 l vody s převýšením 1,5m
Jednoduchá instalace, plně mobilní. Velmi dobrý výkon čerpadla i výdrž baterie.
Dobrý pomocník v zahradě. Velmi dobře plní svůj účel, plně vyhovuje.
Výborná věc
Skvělí pomocník.
Je idealni na certain vody z uzkych sudu
Přehledný návod.Jednoduchá obsluha.Skvělý výkon.