Recenze Güde Profi V 421

Nabíječka baterií se startovacím zařízením, určená k nabíjení 12 / 24 V olověných akumulátorů motorových vozidel. Přehledný obslužný panel s přepínáním rychlosti nabíjení, režimů nabíjení/startování, ampérmetrem a přípojkami pro nabíjecí napětí 12 V / 24 V. Funkce pomocného startu: spouštěcí proud 0 V - 390 A, 1 V - 240 A, ochrana proti přetížení a přepólování. Korpus nabíječky z…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

Güde Profi V 421 je spolehlivá nabíječka s dobrým výkonem pro běžné i náročnější použití, včetně startování zemědělských strojů. Uživatelé oceňují poměr ceny a kvality, ale upozorňují na konstrukční nedostatky jako ostré hrany a hlučnost. Pro většinu účelů funguje bez výhrad, vyžaduje však opatrné zacházení a ochranu před vlhkostí.

• Dobrý výkon pro startování i větších strojů
  • Malé rozměry a výkonnost
  • Srozumitelný návod k použití
  • Poměr ceny a kvality odpovídá
  • Vhodný pro nestandardní využití jako zdroj pro naviják
  • Ostré hrany na konstrukci
  • Není odolný proti vlhkosti
  • Hlučný provoz
  • Špatné madlo pro přenášení

Registrovaný uživatel29. listopadu 2022

Ověřený zákazník

Registrovaný uživatel4. listopadu 2022

Mám již nabito zhruba 10 baterii a vše v naprostém pořádku.

Je trochu hlučná. Ale aspoň vím že pracuje. Špatné madlo na potahování po dílně. Šikovný kutil si předělá.

V podstatě za tyhle peníze je to naprosto skvělý dílenský nástroj.

Registrovaný uživatel31. března 2022

Jsem spokojený.

Dostál jsem ji rozehranou Mosel sem jí složit nekoná být složená?

Registrovaný uživatel19. ledna 2022

kladně hodnotím poměr ceny a kvality výrobku

Registrovaný uživatel10. prosince 2021

Špatný

Ještě jsem nepoužil,vánoční dárek :-)

Registrovaný uživatel6. listopadu 2021

Výrobek využívám jako zdroj pro naviják s tažnou silou 8500Ibs o výkonu 5,5 hp. Sestava je využívána pro pozemní výtah (nakloněnou rovinu) o délce cca 18 m a stoupáním do výšky cca 4 m. Celé slouží pro vytažení invalidního vozíku s přepravovanou osobou vně rodinného domku ve svahu o jedno poschodí. Slouží perfektně.

Výrobek nelze ponechat ve vlhku. Po použití se musí odpojit a uložit uvnitř objektu

Výrobek využívám nestandardně. Jiný zdroj s napájením 230 v v této cenové relaci a s odpovídajícím výkonem jsem na trhu nenalezl. Slouží perfektně

Registrovaný uživatel4. července 2021

Malý a výkonný

Dobrý produkt

Registrovaný uživatel4. prosince 2020

Paráda funguje výborně,traktory v zimě natočí bez problému.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2020

Srozumitelný návod, rychlý nástup dobití.

Naprosto nevhodné ostré hrany, přes ně kabely, musel jsem provést úpravy.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2020

poměr ceny a kvality je pro časté používání i pro startování stroju v zemědělství na dobré urovni