Lis na ovoce Recenze GÜDE 30028 OP 9 lis na ovoce

Recenze GÜDE 30028 OP 9 lis na ovoce

Lis na ovoce s mechanickým pohonem přes ocelové vřeteno s lehkým chodem je vhodný pro zpracování jablek, hrušek a jiného ovoce. Lisovací koš je z perforované nerezavějící oceli, otočná a vyjímatelná sběrná miska je natřená zdravotně nezávadnou potravinářskou barvou. Lis má masivní ocelový rám. Otočná tlačná deska slouží pro lepší plnění.

note13. října 2025

Velmi přijatelná cena - pořizovací cena se může rychle vrátit. Kompletace výrobku snadná. Lisování probíhá bezchybně. Konstrukce vypadá bytelná, snad vydrží dlouho. Snadná očista po moštování.

Některé detaily nedořešené. Např. již zmíněné uvolňování lisovacího talíře. To je však nedostatek průchozí a odpovídá to nízké ceně výrobků.

Funkční zařízení na občasné a snadné moštování menších dávek ovoce za velmi pěknou cenu.

helen.paskudova3. října 2025

Spokojenost se vším, na jablka super, jiné ovoce jsme zatím nezkoušeli.

Pěkný lis jak vzhledově, tak funkčně. Lisovací plátno není součástí lisu, ale mohli by jste zavést ,aby bylo. Myslím, že by to mnozí přivítali.

Registrovaný uživatel8. září 2024

Snadná manipulace oproti klasickým lisům.

Jen maličkost, doplnil bych dodávaný celek o lisovací plátno, které budu muset shánět.

Registrovaný uživatel19. srpna 2024

Skvěle se čistí,určitě je lepší si ho připevnit k desce. Zatím jsme zkoušeli jablka,čekají nás hrozny .

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

da se udělat přiměřené množství do lednice a okamžitou spotřebu.

upevněni tlačné desky ke šroubovici a že součásti dodávky není textilní pytlík na nastrouhaná jablka.

Registrovaný uživatel6. ledna 2023

Jednoduchá a lehká obsluha. Praktické složení i rozebrání. Závitovou tyčí lze bez námahy točit a ovoce se krásně odšťavuje, šťáva plynule odtéká otvory v lisovacím koši do sběrné misky. Díky nerezovému lisovacímu koši i jednoduché čištění a údržba. Lehce vyjmutelný lisovací koš se mi také dařilo umístit přímo pod drtičku ovoce a po jeho naplnění jednoduše připevnit do lisu.

Po vylisování ovoce, při točení nahoru pro uvolnění a vyjmutí lisovacího koše se skoro pokaždé ze závitové tyče odšroubuje tlačná deska a je třeba jí znovu na závitovou tyč přidělávat. Manžel mi nakonec uchycení tlačné desky na závitový šroub upravil tak, aby se to nedělo.

Šikovný pomocník na zpracování ovoce, bez velké námahy. Doporučuji upravit uchycení tlačné desky k závitové tyči tak, aby se při manipulaci samovolně neodšroubovávala.

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

perfektni bez použití platna.

absolutní spokojenost

Registrovaný uživatel23. září 2022

- Funguje dle očekávání, zatím vylisováno asi 20l jablečného moštu - snadné čištění

- nedostatečně hluboký prolis v odtokové misce, takže když šťáva přestává téct, zatéká pod misku - na spodním konci lisovacího šroubu je vešroubovaný čep, který spojuje šroub s talířem, ten se mi téměř vždy uvolnil, takže talíř vkládám do koše samostatně (po vylisování nevyjede se šroubem nahoru, ale zůstane v koši)

Registrovaný uživatel21. září 2022

Snadno se čistí