Recenze Grizly Velvet bílá 33,1 % 500 g

Tato vzácná bílá čokoláda se nikdy nepřejí, ale přinese měkké potěšení chuti čerstvého mléka s lehkými náznaky sladkosti. V ústech zanechává bohatý a smetanový pocit, aniž by tento pocit ztěžkl. Jemně měkký charakter této bílé čokolády nechá rozeznít všechny příchuti. Velvet se vyznačuje standardní tekutostí a funguje v široké řadě použití: tvarové odlévání, polévání, dochucování, potahování atd.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Grizly Velvet bílá je čokoláda, která většině uživatelů vyhovuje svou jemnou chutí a praktickým využitím při pečení. Někteří zákazníci však zmiňují, že chuť působí levně, což může ovlivnit její použití v některých receptech.

• Skvělá jemná chuť
  • Praktické balení pro použití
  • Vhodná pro přípravu krémů a ganache
  • Dobře se s ní pracuje při pečení
  • Návyková chuť
  • Chuťově čokoláda není dobrá, působí levně

Pavla Z.15. listopadu 2024

Jak to říct.. je to návykové a mlsáte a mlsáte, zatím se mi z toho ještě nic nepodařilo uvařit, protože mi na to chodí všichni (včetně mě)

karin.slaba23. října 2024

skvělá jemná chuť

Hozzde7. října 2024

Krásně se s ní pracuje. Dávám do makronek.

Registrovaný uživatel13. září 2024

Praktické balení, skvělá do ganache.

Registrovaný uživatel18. srpna 2024

Luxusní čokoláda,jsou z ní výborně krémy.

Registrovaný uživatel13. srpna 2024

Chuťově čokoláda není dobrá - chutná levně. Doma jsme si ji chtěli dávat jen tak do kaše, ale nechávám tak maximálně na krém.

podlipiar4. července 2024

Já ji miluju