Krmivo pro psa Recenze Green Petfood Dog Adult Hypoallergen Insect 10 kg

Recenze Green Petfood Dog Adult Hypoallergen Insect 10 kg

Ideální alternativa pro psí jedince, kteří trpí alergiemi, intolerancemi na běžné druhy mas, nebo masitou stravu. Green Petfood Insect Dog hypoalergenní obsahuje 100% hmyzí bílkoviny, která slouží jako zdroj kvalitních stavebních kamenů bílkovin a mastných kyselin. Hmyz se do krmiv pro psy používá velmi zřídka, krmivo je tak hypoalergenní a výborně ho snáší i velmi citlivá zvířata. Kromě…

blanka.kekelova23. listopadu 2024

Pro alergického psa vynikající.

Registrovaný uživatel17. března 2023

Fenka se mám miň škrábala

Nevím čím to jestli je to granulema, ale po užívání a stejné dávce co dáváme stabilně, začala hubnout.

Ještě jendnou objednáno, ale pokud bude hubnout dále budeme muset přejít na jinou alternativu

Registrovaný uživatel9. srpna 2021

Rychle doručení A hlavně super granulky.

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Dobré složení Fenka prospívá Dobrá cena

Moje feňule je dost alergik, toto je jediné co jí opravdu sedlo, má krásnou srst, nesmrdi ji z tlamy, bobky taky ok,, celkově se spravila... Takže za mě spokojenost

Registrovaný uživatel30. ledna 2021

Vyzkoušeli jsme všechny diety a bez účinku. Neměl jsem velká očekávání, ale průjmy jsou pryč, kromě občasné virozy. Předchozí granule pes vždy jedl maximálně dva měsíce, tyto mu chutnají už víc než půl roku

Granule jsou trochu tvrdší

Mnohem lepší než předražené veterinární diety