Recenze GREEN IDEA Topvet Protectin

Tablety Protectin obsahují přírodní huminové a fulvinové kyseliny, které prokazatelně snižují projevy průjmů. Druhým mechanismem účinku je vytvoření ochranného filmu na sliznici střeva, čímž je minimalizována adsorpce endogenních i exogenních toxinů. Zlepšují metabolickou aktivitu organismu a tím zvyšují využitelnost živin. Tablety vykazují imunomodulační, profibrinolytické, antikoagulační,…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

GREEN IDEA Topvet Protectin je podle recenzí účinný přípravek, který pomáhá při průjmových potížích a preventivně chrání psy před zažívacími problémy. Zákazníci ho chválí i pro použití u štěňat a starších psů, přičemž nezaznamenali žádné negativní účinky.

• Pomáhá při průjmových onemocněních
  • Účinný při řidší stolici u štěňat
  • Preventivně chrání před průjmy
  • Pomáhá i u starších psů
  • Doporučován pro opakované použití
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Ludmila15. října 2025

Hodně pomohlo, objednám znovu.

stredanska21. března 2025

Zatím testujeme účinky

durisisa22. února 2025

V loňském roce nám přípravek pomohl vyřešit akutní problém u našeho 17. letého psa a dále jsme ho preventivně zařadili do péčé.

Registrovaný uživatel3. září 2024

Opravdu pomáhá

Registrovaný uživatel21. srpna 2023

Zatím jsme dali psovi párkrát, tak nemůžu zatím hodnotit.

Registrovaný uživatel19. června 2022

účinkuje skvěle při řidší stolici u štěňat

Registrovaný uživatel16. února 2018

Produkt mému labradorovi velmi vyhovuje. Tablety podávám nejen při průjmu, ale i preventivně v případě, že se pohybujeme venku za deště a pije vodu ze všech možných kaluží. Předcházíme tak průjmovým onemocněním. Při prevenci podávám dvě tablety denně 10-14 dní.

Nedostatky a nepříznivé vlivy jsem nezjistila.

S tímto produktem jsem velmi spokojená a doporučuji všem pejskařům, kteří se potýkají u svých miláčků s průjmy, tento výrobek vyzkoušet.

Varianta 100 tbl/1000 mg