Recenze GREEN IDEA TOPVET Lichořeřišnice Větší bylinné tobolek60

GREEN IDEA TOPVET Lichořeřišnice Větší bylinné tobolky jsou navrženy pro podporu normální funkce imunitního systému. Výrobce GREEN IDEA se specializuje na přírodní produkty a tato varianta tobolek je určena především pro oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu. Produkt je často doporučován k užívání souběžně s antibiotickou léčbou, což z něj činí vhodný doplněk při infekcích v těchto…

josef14. března 2025

Na mé problémy s chronickou prostatitidou je to ideální. Používám pravidelně s krátkými přestávkami již roky

Plně funkční doplněk stravy s atb účinky

Registrovaný uživatel4. srpna 2023

beru pravidelně již několik let jako téměř každodenní prevenci při mé chronické prostatitidě teprve co jsem ji v této podobě před lety začal pravidelně užívat, vrátil jsem se do běžného života bez jakýchkoliv vedlejších problémů

zatím jsem nezjistil

Registrovaný uživatel14. února 2023

Užívám lichořeřišnici roky.Je úžasná když začíná bolest v krku, dýchací cesty, močový měchýř. Když se nasadí ihned když se cítíte oslabení druhý den ani nevíte, že na Vás něco lezlo.Prostě bomba!

Registrovaný uživatel29. ledna 2023

Velký pomocník nejen na močové problémy, ale ze své zkušenosti velmi pomáhá na dýchací cesty. Zkrátka nejlepší přírodní antibiotikum.