Skvělé pro psa na hojení natrženého kolene, super i pro člověka

GREEN IDEA Artroregen Eq je podle recenzí účinný doplněk stravy pro koně s pozitivním vlivem na klouby a pohyblivost. Koně ho dobře přijímají a chutná jim, uživatelé oceňují snadné dávkování a příznivou cenu. Někteří zmiňují drobné výhrady k obalu a sladkosti, ale celkově produkt splňuje očekávání.
Skvělé pro psa na hojení natrženého kolene, super i pro člověka
S pumpičkou se perfektně dávkuje, kůň se pohybuje lépe, není tak ztuhlý, než se rozejde. Koně to v krmivu dobře žerou.
Jsem spokojená, doporučuji. I cena je velmi příznivá
Kobylce pomohl. Bolest v kloubu po úrazu.
Pomáhá aby klouby nebolely
Tento produkt mi byl doporučen kolegyní, která byla spokojena. Používám ho pro koně dle návodu.Momentálně máme 3 měsíce pauzu. S produktem jsem spokojená a objednávala jsem i produkt na podporu imunity od vaší značky.Uvidíme jak, bude produkt dlouhodobě působit na pohybový aparát.Jinak spokojenost.
Vynikající výsledky při dlouhodobém užívání spolu s MSM.
Zatím jsem spokojen.
Mohlo by to být míň sladké.
poměr množství a cena je skvělý
Je to sice pro koně, ale dávám to psovi, který má problém s klouby a v pohodě.
Kupuji opakovaně, protože to funguje
Opravdu super výrobek
Již během týdne je vidět na koni s artrózou zlepšení. S tímto produktem jsem moc spokojená. Navíc můj kůň je moc vybíraví a jen tak něco nesežere a jsem ráda, že toto je ve formě sladkeho sirupu..
Kladné reference.
Zatím aplikace jeden měsíc. Zeptejte se mne později.
Chutny a hlavne ucinny
jsem nadsena i nase zvirata
Výborný, nakupuji pravidelně . 100% doporučuji.
používám delší dobu a velká spokojenost
super velice spokojená
Velmi dobře se dávkuje, koně ho bez problému přijímají, již po krátké době bylo vidět zlepšení pohybu
pomáhá s bolestí kloubů, pohyblivostí...
velké balení
Koním chutná a při správném dodržení dávkování má výborné účinky.