Recenze Gravel PS4

Nejextrémnější závodní hra, která vás zavede do těch nejdivočejších a dech beroucích prostředí naší planety. Nechte se vtáhnout do adrenalinových závodů na čtyřech kolech. Vydejte se do míst na naší planetě, kam se jen tak nepodíváte. K dispozici je hráčům opravdu nadstandardní arzenál vozidel.

Recenze

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Italské studio Milestone se specializuje na vytváření závodních her už řadu let, přičemž ho známe hlavně díky licencovaným hrám a sériím jako Moto GP, MXGP, Sébastien Loeb Rally Evo nebo nedávno ještě WRC. S licencovanými hrami slaví vývojáři z tohoto studia celkem slušný úspěch, ale v posledních letech se nebojí i vytvářet svoje vlastní závodní značky. S nimi jim už ale tolik pšenka nekvete. Změnit by to měla v těchto dnech vycházející novinka Gravel, která se zaměřuje na off-roadové závodění. Jestli jde o dobrou hru, se vám pokusím říci ve své recenzi níže.

Více na
Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Chcete se o produktu Gravel PS4 dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na czechgamer.com.

Více na