Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Mouka Recenze Granoro Farina 0 Manitoba 1 kg

Recenze Granoro Farina 0 Manitoba 1 kg

Nahlásit
Nahlásit chybu
Mouka Farina Manitoba se vyrábí ze severoamerické pšenice odrůdy Elite z kanadské oblasti Manitoba. Tato pšenice je typická měkkými obilkami, u kterých se při mletí rozpadají zrnka škrobu. Farina Manitoba je ceněná pro svou vysokou absorpci a významné množství proteinů. Zejména obsahuje vyšší obsah lepku, který je o 15 - 20 % větší než u klasických druhů pšeničných mouk.

Recenze 93%

Hodnocení: 93%
43 recenzí
5
37x
4
2x
3
1x
2
0x
1
3x

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Přidání nového hodnocení

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatel31. prosince 2022
Hodnocení: 100%

Určitě objednám znova

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel27. dubna 2022
Hodnocení: 100%

Vynikající na pizzu

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel23. března 2022
Hodnocení: 100%

Vynikající mouka pro italské pečivo

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel22. března 2022
Hodnocení: 100%

Přidávám do těsta na chleba ,a musím konstatovat, že chleba vydrží déle vláčný.Doporučuji.

Žádné jsem neobjevila.

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel2. března 2022
Hodnocení: 100%

Na jemné kynuté pečivo ideální. Panettone, štola, briošky.

Rozhodně doporučuji.

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel28. února 2022
Hodnocení: 100%

velký obsah lepku

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel14. února 2022
Hodnocení: 100%

Pecu chleba a bezkonkurencni

Neznan

Perfekt

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel4. února 2022
Hodnocení: 100%

Výborná na pečení kváskového chleba.

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel1. prosince 2021
Hodnocení: 100%

používám na pečení chleba

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel18. listopadu 2021
Hodnocení: 100%

Vítečná kvalita, hodně lepku. Mouka skvělá na dlouhé hnětení a pečení panettone, pizzy a italského chleba. Veliká spokojenost.

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel30. října 2021
Hodnocení: 80%

mouku používají v mnoha receptech, výborně vykynuté těsto přidávám vždy k naší mouce asi 1/3, 1 x za týden až 10 dní hlavně na housky, vdolky a pod.

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel27. října 2021
Hodnocení: 100%

Prozatím nemohu hodnotit, ještě jsem moc nepoužila

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel27. září 2021
Hodnocení: 100%

Dobře se s ní pracuje

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel25. května 2021
Hodnocení: 100%

měl dobré reference na FB ze skupiny pečení chleba

Nahlásit
Nahlásit recenzi