Vaši společnosti nelze nic vytknout

Granofyt Absorfyt slaměná podestýlka 14 kg je podle recenzí vysoce funkční a spolehlivý produkt pro chovatele. Vyniká v absorpci vlhkosti, eliminaci pachů a udržování čistoty, což ocenili uživatelé u různých druhů zvířat. I přes vyšší cenu se vyznačuje dlouhou výdrží a snadnou manipulací, což z ní činí hodnotnou volbu pro dlouhodobé použití.
Vaši společnosti nelze nic vytknout
používáme do záchodu pro králíka a funguje
dá se s tím hned hnojit na zahrádce
je toho dost :-)
Velký špatný
Nic nepřišlo. Objednáno 17.05.2026
Vyborně absorbuje vlhkost a redukuje veškeré pachy jednoducha manipulace
používám již několik let a slepice si nestěžují. Já jsem spokojená s dodacími lhůtami i s používáním. Doporučuji.
Absolutně nejlepší podestýlka. Skutečně absorbuje vlhko.
Drahá.
Používám pod morčata, výborně saje a izoluje, nepráší a nedělají se jim otlaky. Skvěle se pak kompostuje.
Používám roky a jsem spokojená.
skvělá savá podestýlka
Nekolikrat vyzkousene a spokojenost
Mohu doporučit. Používáme jsko podestýlku pro hlodavce.
Podestýlka vydrží relativně dlouho
Výrobok veľmi dobry
Odoslanie za 4
Výsledok za3
Používám to nově místo pilin jako spodní savou vrstvu pod slámu. Pojme to více močky než piliny. Ty 4 dny, co mám takto nastláno ve stáji mám koně krásně suchého, čistého. Bude z toho také moc pěkný kompost na zahrádku. První nastlání vyjde na 1-2 tisíce, ale potom spotřeba je opravdu minimální. Cca 1 pytel vystačí na 1-3 týdny na koně dle čistotnosti. Vyvážím míň hnoje než při běžném stlaní. Zatím se mi to zdá super.
Výborně savý materiál. Naprosto vyhovuje požadavkům.
Používám pro morceci holčičky a jsem nadmíru spokojená dříve jsem používala asan a EKOTEK-T ale už ne mám již 4 balení a budu objednávat znovu
pro morče super
Skvělé do kachníku. Kačky jsou pořád v suchu. Netřeba měnit všechnu podestýlku, pouze vlhká místa.
Skvělá podestýlka, velmi úsporná.
Velmi dobře pohlcuje tekutiny i zápach.
Snadná údržba kurníku
Je to skvělá podestýlka. Pěkně to voní a snadno se s tím udržuje čistota. Nejvíc je, že se z Absorfytu nepráší. Zatím to nej, co jsem zkoušel.
Nemám nic, co bych vytknul.