Super stav. Žádný poškození

Super stav. Žádný poškození
Syn je stoho nadšený
Čeština
Skvělá grafika 4k pro verzi PS4 Pro.
Trochu otravný kariérní mód.
Fantazie. Po tom slabým GTsport opět starý dobrý parádní GT.
Hezká grafika
Celkem reálná fyzika aut
Spíše simcade než simulator
Výborná
Skvělé ovládání
Skvělý přechod že sucha do mokra a opačně
Co dodat prostě GT7
Top závodní simulátor. Vřele doporučuji.
Super grafika....
Dobrá grafika a zpracování hry
Parádní hra
Jde to odinstalovat...
málo pohledů kamery, celkově chudé možnosti nastavení čehokoliv (například chybí nastavení zorného pole či náklon kamery takže nevidíte do zatáček), nudné opakující se licence s dlouhým načítáním (3 minuty loading, 30sekund jízda, 3 minuty loading a to se opakuje asi 50x jinak máte uzamčeny závody), nemožnost prodat vozy, nemožnost u nových vozů vypnout kontrolu trakce, nemožnost tady nemožnost támhle..těch věcí co závodní hra má mít ale gran Turismo nemá je spousta..
Od starších dílů ŽÁDNÝ posun.
Prej "Real driving simulátor" ale když ve 200kmh škubnu volantem o 90° auto se neutrhne.. ostuda.
Hodně tratí spoustu aut a hlavně časem se zpřístupní y online připojení k ostatním hráčům a doma to pak můžete hrát na 1 obrazovce 2 lidi proti sobě...
Málo aut když chci hrát doma s někým proti sobě hrozně maléj výběr..
Určitě jedna z lepších závodních her na playstation.
Děkuji objednám ještě jednou
Grafika paráda
Chtělo by to poškození aut
Super hra
Velice silná a zábavná hra.krasna grafika.moc .Kč hezká hra.stoji za zakoupení.
Jsem velice spokojen, a přál bych sy více takových her
Grafika, hratelnost, tratě, auta, bazar aut ve kterém se auta mění, některá zmizí, další přibudou..
Bohužel, žere to čas díky dokonalosti této hry pro srdcaře závodníky
Hraji na PS4, přesto si myslím že není co vytknout. Asi bude nutný volant, jinak SUPER LICENCE nebude ve zlatě... Jiří
Skvělá úžasná hra a nejlepší obchod od kterého jsem tu hru mohl koupit
Nízká cena.
Rychlé dodání zboží.
Žádné mínusy.
Objednal bych si u této firmy znovu. Děkuji.
Jsem spokojen s obchodem