Sirup Recenze Grafsachter Sirup z cukrové řepy 450 g

Recenze Grafsachter Sirup z cukrové řepy 450 g

Jde o sirup z koncentrované šťávy je z čerstvě sklizené cukrové řepy hodí se na pečení, jako pomazánka na chleba, jako přísada do omáček hodí k bramborobým plackám eobsahuje lepek, laktózu bez konzervačních látek Složení: Sirup z cukrové řepy. Průměrné nutriční hodnoty na 100 g: Kalorická hodnota/energie: 1267 kJ/ 299 kcal. Bílkoviny: 2,3 g. Sacharidy: 69 g (z toho cukry 66 g).

jana.simova1. ledna 2025

Produkt je potřebný k výrobě vánočního pokrmu- vánoční černé polévky,omáčky. Je nezaměnitelný za cokoliv jiného, je to řepný sirup. Je lahodný, dobrý. Používám ho přesně 1x do roka na vánoce, ale je ho možné konzumovat jako med, např. s máslem natřený na pečivu, to mám osobně ráda, takže ho použiji i takto.

Jsem s produktem spokojena.

ray.sipho22. prosince 2024

vynikající kvalita

pavla.koranova26. března 2024

výborný na bramborové placky, ale těžko sehnatelný,naštěstí jsem jej před několika lety v obchodě country live objevila

dcernikova19. března 2024

Sirup je výborný na chleba a toasty, setkala jsem se s ním na návštěvě v Německu a hrozně mi zachutnal.

syrovatkovay14. ledna 2024

Používám ho již dlouhou dobu a jsem s ním spokojena. Než jsem ho objevila zde, kupovala jsem ho v Rakousku. Osladí a dodá výbornou chuť sladkým pokrmům (nudle či šišky s mákem apod.)

stybr.petr20. prosince 2023

chutný, zdravý

Registrovaný uživatel5. dubna 2023

vynikající chuť a kvalita používám každý den

Registrovaný uživatel31. ledna 2022

Chuť, kvalita

Registrovaný uživatel26. prosince 2021

Tento sirup zde objednávám opakovaně. Je potřebný pro výrobu vánoční černé omáčky.

Registrovaný uživatel17. září 2021

lahodná chuť, připomíná ječný slad s medem

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

Výborný. Chutný a hustý.