Sporák Recenze Gorenje GKS5C75XF

Recenze Gorenje GKS5C75XF

Sporák Gorenje GKS5C75XF nabízí kombinaci plynové varné desky a elektrické trouby, což umožňuje využívat výhody obou typů ohřevu. Řadí se do energetické třídy A, což zaručuje úsporný provoz. Trouba má využitelný objem 70 l, což poskytuje dostatek prostoru pro pečení i větších pokrmů. Disponuje multifunkčním systémem BigSpace, který zajišťuje rovnoměrné pečení díky optimální cirkulaci horkého…

eva28. října 2025

stabilní, vše funguje,

marietyle19. května 2025

Jsem naprosto spokojená . Vaří i peče se velice dobře a spolehlivě. Je přesně to co jsem chtěla ,jednoduché ovládání a vynikající výsledek..

Jsem naprosto spokojená a velice děkuji ,že mě pan Parolek tak velice dobře poradil.

miklickovam22. dubna 2025

Krásný, bytelný, litinová vrchní deska, snadné ovládání, dostatečné funkce trouby

Největší plotna se z nějakého důvodu dává u dnešních sporáků dopředu, dřív bývala vzadu, což mi připadá praktičtější.

jirihromek8. dubna 2025

Zatím vypadá robustně a snad i spolehlivě. To se teprve uvidí. Snadný návod.