design

Sporák je chválen pro svou robustnost, snadné ovládání a výkonnost při vaření i pečení. Litinová vrchní deska a teleskopické výsuvy u nerezové varianty zvyšují jeho praktičnost. Někteří uživatelé však upozorňují na nepraktické umístění největšího hořáku a absenci víka a nízkých plechů.
design
Rychlost a efektivita ohřevu a vaření - výborná zatím nevařím, ale palím.
Z mé strany žádné
Velmi příjemné chování jak prodavačů tak montážníků .Zkušenost s produktem zatím žádnou moc nemám.
Sporák mám necelý týden.
Varná plynová deska se čtyřmi hořáky.
Snadné ovládání, dobrá přehlednost, zapalování elektrickou jiskrou, bezpečnostní pojistka.
Nejvýkonnější hořák je umístěn v přední části. Z bezpečnostních důvodů bych ho raději měla v zadní části.
Litinová mřížka dobře sedí a hrnce po ní nekloužou.
Nejmenší z hořáků zatím využívám nejčastěji.
Elektrickou, horkovzdušnou troubu s mnoha programy jsem ještě nevyzkoušela.
Spotřebič není vybaven víkem.
Ocenila bych také dva nízké plechy.
Vše podle představ
Zatím spokojenost.
dva teleskopické výsuvy
minutka
stabilní, vše funguje,
Jsem naprosto spokojená . Vaří i peče se velice dobře a spolehlivě. Je přesně to co jsem chtěla ,jednoduché ovládání a vynikající výsledek..
Jsem naprosto spokojená a velice děkuji ,že mě pan Parolek tak velice dobře poradil.
Krásný, bytelný, litinová vrchní deska, snadné ovládání, dostatečné funkce trouby
Největší plotna se z nějakého důvodu dává u dnešních sporáků dopředu, dřív bývala vzadu, což mi připadá praktičtější.
Zatím vypadá robustně a snad i spolehlivě. To se teprve uvidí.
Snadný návod.