Sporák Recenze Gorenje EIT5355WPG

Recenze Gorenje EIT5355WPG

Elektrický sporák Gorenje EIT5355WPG disponuje indukční varnou deskou, která ohřívá pouze dno pánve nebo hrnce, zatímco ostatní povrchy zůstávají chladné a bezpečné na dotyk. Teplota je nastavena okamžitě jednoduchým dotykem, což snižuje riziko přetečení. Zvětšený objem trouby (až do 70 litrů) umožňuje přípravu většího množství jídla najednou. Optimalizovaný proud vzduchu cirkuluje uvnitř trouby…

Registrovaný uživatel3. listopadu 2022

Je to rychlé.

Varianta stříbrný
Registrovaný uživatel28. září 2022

Super produkt za slušné peníze.

Registrovaný uživatel10. července 2022

Příznivý poměr výkon/cena, velká trouba.

Nedostatky nevidím.

Výrobek doporučuji.

Registrovaný uživatel16. června 2022

moderní sporák

zatím jsem žádné nezjistila

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Je fajn, že indukční sporák má nižší spotřebu díky kratší době ohřívání.

... ale u všech režimů pečení vždy se točí ventilátory větráku a v naší malé kuchyni to dělalo pro nás tak nepříjemný zvuk, že jsme se raději podstoupit martyrium s vrácením sporáku a objednali jsme si obyčejný sklokeramický, jaký jsme měli předtím.

Po dvouhodinovém vyzkoušení v rámci očisty sporáku jsme jej vrátili. Pokud nebude vadit šum ventilátorů, tak je to jistě kvalitní indukční sporák za rozumnou cenu.