Účinky nemůžu zatím posoudit, produkt je cítit ale rozhodně není tak ošklivý jak se o něm píše. Za mě super, dobře rozpustný a poživatelný, nezanechává v puse ani žaludku žádnou pachuť.

Chuť mi nevadí...hlavně, že produkt pomáhá :-)
Lehčí, lepší trávení.
Aroma
Nastartování mikrobiomu a jeho udrzeni při zivote
Zabírá ihned. Mám ráda šlehačku, ale nemohla jsem jist. Teď už si ji můžu vychutnat.
Silný zápach.
Velmi účinný , velká spokojenost ! Jen co bude skladem - objednávám další..
Ještě nevyzkouseno
Opravdu funguje, měl jsem veliké problémy se žaludkem a po druhé dávce neskutečné řešení.
Není to nic voňavého.
Balenie, kvalitný produkt, myslím, že prášková forma bude oveľa účinnejšia ako tabletková forma.
Treba si len zvyknúť na tú arómu produktu inak všetko v poriadku. Pociťujem už zmeny v trávení. Hodnotím veľmi kladne.
Bohužel žádné
Je to chuťově hrozný
Opravdu si to nekoupím, vyhodila jsem skoro tři stovky
Nedá se to takový odpuzující pach nic horsiho jsem nic nemela.
Pomáhá mi
Chuť nic moc,ale dá se to,přdávám do jogurtu s ovocem.
Koupila jsem si produkt na základě hodnocení mé kamarádky, které pomohl s nadýmáním a zažívacími problémy. Po týdnu užívání nepociťuji výrazné změny.
Prášek hodně zapáchá jako kompost a požít se dá za mě se smoothie nebo s ochuceným jogurtem.
Produkt jsem vybrala na základě informací od divoženky z ig. z důvodu refluxu a problémy se zažívání.
Od té doby co užívám, je mi výrazně lépe.
Není to dobré a páchne to, ale vypiju to rychle a zapiju. Nic co by se nedalo zvládnout. Piji ráno na lačno.
lahoda pro bříško
zápach, ale člověk si zvykne
určitě doporučuji
Skvělý produkt co funguje
Nedám to, potřebuji ho v práškách. :D
velmi spokojen
Peo me je to takovy maly zazrak,kupuji opakovane.
Vyskúšal som ho zatiaľ iba raz, keď som mal žalúdočné problémy, zašlapal rýchlo a účinne.. O pár dní odlietam na dovolenku do Ázie, myslím že tam ho využijem viac..
Nemá, možno až na arómu ktorá pripomína siláž a bolo nutné to zmiešať s jogurtom..
Kvalitný report až po dovolenke..
Strašný zápach a chuť,vôbec sa neulavi po požití