Kvalitni produkt

Kvalitni produkt
Líbí se mi vysoká koncentrace macy v tabletách, kdy stačí brát 1-2 tablety denně a ne plnou hrst. Mám problémy s hormonální rovnováhou a macu beru ve folikulární fázi cyklu. Moc mi pomohla a budu užívat dále.
Úplné božstvo! Po dvou letech mi začaly růst vlasy a co hlavně, mám energii a totální top je, že moje špatná nálada a výkyvy a PMS zmizeli!!! Měla jsem tak rozhozeny hormony, že jsem už chtěla navštívit psych., ale opravdu, to vše dělají hormony, udělají z vás hrozného člověka. Každopádně cítím se úžasně, od porodu jsem konečně spokojená sama se sebou a změny vidí i přítel a syn.
Nepomohlo na akné, ale nevadí vůbec, myslím, že to pomohlo na ostatní problémy až až.
Macu jsem začala užívat po vysazení hormonální antikoncepce, když se mi šíleně zhoršila pleť. Po cca měsíci a půl je moje pleť bez jediného pupínku.
Po vysadení liekov na štítnu žľazu sa podľa môjho úsudku a názoru ,,stará” o správny chod hormonálnej sústavy.
Super produkt a odporúčam všetkými desiatimi.
Je mi po produktu o mnoho lépe
Absolútne skvelý produkt. Toto je zatiaľ jediná Maca čo mi pomohla. Reálne cítim aj zmenu čo sa týka náladovosti. Už som objednávala párkrát a určite budem objednávať znovu.
Kupovala jsem především na srovnání hormonů po vysazení hk. Po vysazení se cyklus srovnal téměř hned a dokonce se neobjevilo ani akné, které jsem očekávala, jakož tomu bylo vždy po vysazeni hk. Beru vždy pravidelně každý den. Už mám několikáté balení. Za mě určitě doporučuji.
Vyšší cena
Většinu vyprodané
Lip se citim
Urcite doporucuji
na doporuceni 2x denne
Zatím ho mám krátce
Asi nejlepší koncentrat Macy.
Výborná Maca.