Recenze Goodie Imunita tinktura 50 ml

Goodie Imunita tinktura, balení o objemu 50 ml, je produkt určený k podpoře přirozené obranyschopnosti organismu. Obsahuje přírodní extrakty, které jsou tradičně využívány v léčitelství pro své stimulační účinky na imunitní systém. Ve složení se nachází osm aktivních látek, včetně zinku a vitamínu C, které společně přispívají k ochraně buněk před oxidačním stresem a podporují normální fungování…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Tinktura Goodie Imunita je podle recenzí účinná při podpoře imunity a často chválená pro snadné užívání a bohaté složení. Někteří uživatelé oceňují příjemnou chuť, jiní ji naopak zmiňují jako zápor. Produkt je opakovaně doporučován a kupován, což svědčí o jeho spolehlivosti.

• Bohatý obsah ingrediencí podporujících imunitu
  • Snadné užívání
  • Dávkování
  • Příjemná chuť (citrusová)
  • Funguje jako první pomoc při počínající nemoci
  • Chuť (některým uživatelům nevyhovuje)

denisaskalicka1918. února 2026

Nejlepší. Mam uz několikáté balení. Super!

Registrovaný uživatel5. ledna 2026

Silná tinktura, zatím jsem zdravý. Funguje

Na posílení imunity.

kminekk10. prosince 2025

První pomoc když se o mě pokouší nemoc/viróza.Chuť lehce citrusová- příjemná. Tahle tinkrura u nás doma nesmí chybět stejně jako dračí krev a lichořeřišnice tinkrura.

fnukalova-denisa2. listopadu 2025

Super, kupuji opakovaně

holubova151221. října 2025

Zatím nevím užívám krátkou dobu

Snad dobrý

Azeret.Avobrv20. října 2025

Velice příjemná chuť, bereme krátce, takže efekt teprva uvidíme.

monika.stellnerova29. září 2025

Dávkování

Chuť

barussedlakova4. září 2025

Bohatý obsah ingrediencí podporujících imunitu, vhodný i pro starší děti, snadné užívání. Moje děti 7 a 10let i já (učitelka v mateřské škole) užíváme sezónně druhým rokem a ťukám na co můžu :-D , že jsme opravdu zdraví. Kombinujeme s tinkturou Grepová jádra a mohu jedině doporučit. :-)

i.santusova11. srpna 2025

Naozaj posilňuje imunitu