Přírodní produkt Recenze Goodie Imunita tinktura 50 ml

Recenze Goodie Imunita tinktura 50 ml

Goodie Imunita tinktura, balení o objemu 50 ml, je produkt určený k podpoře přirozené obranyschopnosti organismu. Obsahuje přírodní extrakty, které jsou tradičně využívány v léčitelství pro své stimulační účinky na imunitní systém. Ve složení se nachází osm aktivních látek, včetně zinku a vitamínu C, které společně přispívají k ochraně buněk před oxidačním stresem a podporují normální fungování…
Porovnat ceny 219 Kč

Registrovaný uživatel5. ledna 2026

Silná tinktura, zatím jsem zdravý. Funguje

Na posílení imunity.

kminekk10. prosince 2025

První pomoc když se o mě pokouší nemoc/viróza.Chuť lehce citrusová- příjemná. Tahle tinkrura u nás doma nesmí chybět stejně jako dračí krev a lichořeřišnice tinkrura.

fnukalova-denisa2. listopadu 2025

Super, kupuji opakovaně

holubova151221. října 2025

Zatím nevím užívám krátkou dobu

Snad dobrý

Azeret.Avobrv20. října 2025

Velice příjemná chuť, bereme krátce, takže efekt teprva uvidíme.

monika.stellnerova29. září 2025

Dávkování

Chuť

barussedlakova4. září 2025

Bohatý obsah ingrediencí podporujících imunitu, vhodný i pro starší děti, snadné užívání. Moje děti 7 a 10let i já (učitelka v mateřské škole) užíváme sezónně druhým rokem a ťukám na co můžu :-D , že jsme opravdu zdraví. Kombinujeme s tinkturou Grepová jádra a mohu jedině doporučit. :-)

i.santusova11. srpna 2025

Naozaj posilňuje imunitu