Recenze Goldim Naše mléko 3 - 525 g

Naše mléko 3 dodává vše potřebné pro správný vývoj a růst. Obsahuje optimalizované množství vitamínů, minerálů a mnoha dalších látek, především nukleotidů (pro imunitu), fruktooligosacharidů (pro trávení) a nenasycených mastných kyselin (omega-3 a omega-6 pro správný vývoj mozku a očí). S Naše mléko 3 dopřejete svým dětem kvalitní mlíčko, které jim prospěje.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 12 recenzí pomocí Seznam AI

Produkt Goldim Naše mléko 3 je chválen pro svou chuť, vůni a kvalitní složení. Rodiče oceňují, že neobsahuje palmový olej a je vyráběn v České republice. Někteří zmiňují horší rozpustnost a přítomnost cukru, ale celkově je produkt hodnocen jako vhodný pro dlouhodobé používání bez potíží.

• Dobrá chuť a vůně po mléce
  • Kvalitní sušené mléko s přirozenou konzistencí
  • Neobsahuje palmový olej
  • Dlouhodobá spokojenost s produktem
  • Česká výroba
  • Obsahuje cukr
  • Trochu horší rozpustnost
  • Nedá se koupit v kamenných obchodech

007.nikolka19. prosince 2025

Dceři chutná , nikdy žádný problém.

monikabeerova10. října 2024

Syn ho má ráda a nemá z něj žádné potíže.

Merta.vojtech23. března 2024

Malo kde na kamenem obchodě

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Kojenecke mleko, ktere je prirozenejsi materskemu mleku. Jsme s nim dlouhodobe spokojeni. Nakupujeme pokracovaci mleko 3 od roku 2017 postupne pro vsechny tri deti. Jsem rada za tuto moznost.

Registrovaný uživatel7. listopadu 2022

velmi chutné

Registrovaný uživatel6. října 2022

Používáme dlouhodobě a jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel27. září 2022

S mlekem jsme moc spokojeny. Velmi si chvalim, rychlost vyrizeni objednavky. Dekuji

Registrovaný uživatel13. března 2022

Mléko pije syn od půl roku do teď.Jsou mu nyní 3 roky a stále si o něj říká.Nikdy netrpěl na prdiky ani zácpu.

Nedá se koupit v obchodě

Kvalitní český výrobek.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2021

Cena, česká výroba

Trochu horší rozpustnost

Registrovaný uživatel21. července 2021

Nákup pro vnučku ve Švýcarsku. Neobsahuje palmový olej. Po dobu 4 let. Už končíme ,děkuji.

Registrovaný uživatel27. února 2021

Kozi mleko z CR Dobre se rozpousti Dobre chutna

Obsahuje cukr Cenove vychazi podobne jako Kendamil,po dopotrebovani zakoupene krabice na zkousku jsem pokracovala na Kendsmil kozi mleko

Milena30. června 2020

Mléko bylo určeno pro našeho vnuka. Jde o kvalitní sušené mléko s ,,tučnou" chutí. Voní po mléce, ale chviličku trvalo, než si na tu chuť vnuk zvykl. Mléko jsme používali pokaždé, když byl vnuk u nás.

Každému mléko doporučuji.