Přírodní produkt Recenze Golden Turtle Wakame řasa sušená 100 g

Recenze Golden Turtle Wakame řasa sušená 100 g

Wakame je jedlá mořská řasa, která se tradičně používá do miso polévky, do salátů a ostatních pokrmů. Je bohatá na vlákninu, vápník a vitamíny. Upravuje krevní tlak. Je velmi bohatá na jód.

savarine26. května 2025

Rychlá příprava do polévky i salátu.

Registrovaný uživatel10. dubna 2025

Jako vegetariánka si takto doplňuji potřebné mikronutrienty a funguje mi to výborně :) Vařím často, většinou se zeleninou, kde přidávám i tekutinu/omáčku, aby se řasa mohla natáhnout. Je dobrá i jenom takhle suchá z pytlíku, ale asi by se správně měla minimálně namočit, aby se v trávicím traktu uvolnily všechny výživné látky. Wakame má určitou "vůni", ale mně to nevadí. Vyloženě mi prospívá.

Neznám žádné.

Díky, že ji máte v nabídce a za dobrou cenu.

Registrovaný uživatel8. srpna 2024

Chutné řasy, voní po moři, jen rozevřete pytlík.

Oblíbila jsem si wakame v okurkovém salátu. Jen bych doporučila je před namočením trochu nalámat - i když se to nezdá, jsou pak dost velké.

Registrovaný uživatel24. února 2023

Tyto wakame jsou zatím nejlepší které jsem na českém trhu našel. Do polévky i do salátů.

Registrovaný uživatel18. prosince 2022

Řasy jsou super, dávám do všeho, doplnil se mi tím jód a pořád mi moc chutnají.

Že nerostou u nás :)

Koupím znovu, bez nich to není ono.