Radiomagnetofon Recenze GoGEN CDM 425

Recenze GoGEN CDM 425

GoGEN CDM425 přehrává audio obsah z několika zdrojů. Přístroj je vybaven rozhraním Bluetooth, můžete tak přehrávat hudbu například z mobilního telefonu a využít tak silné reproduktory pro poslech uložené hudby. Pomocí CD přehrávače přehrajete klasické CD, CD-R a přepisovatelné CD-RW disky s podporou formátu MP3. Díky široké nabídce zdrojů audio obsahu je Gogen CDM425 univerzálním přehrávačem se…

Registrovaný uživatel13. října 2022

Dobře hraje,jednoduché ovládání.

Registrovaný uživatel8. června 2022

příjem Bluetooth, vstup AUX jack 3,5mm, SD CARD, USB, výstup PHONES - jack 3,5mm

Na to, jak se přístroj robustně tváří, basové tóny jsou velmi slabé, podobně i špatná citlivost FM rádia, byť s teleskopickopu anténou na kloubu.

V mém případě jsem narazil na vadný kus - CD mechanika nebyla schopná načíst žádná média ( jak original audio CD, tak ani CD s MP3 ) a tudíž jsem přístroj vrátil.

Registrovaný uživatel23. srpna 2019

Používám, když potřebuji hudbu na lekci tance. Hraje dobře a hlavně nahlas. Cena přijatelná.

Registrovaný uživatel1. března 2019

Pěkný design

Bohužel jsem musel přehrávač reklamovat po týdnu jeho užívání z důvodu závady na CD mechanice, která vydávala šílené zvuky to i bez CD. Po reklamaci mi v Datartu odmítli zkoušku na prodejně. Závada byla na CD pořád. I když jsem se vrátil hned zpět na prodejnu po zkoušce doma a požadaval vrácení peněz, protože zavadu neodstranili, požadovali další reklamaci. Takže Datart a toto rádio už nikdy!!!!!!!!

Do Datartu už nikdy, šílená zkušenost. Toto rádio už jen na obrázku, o značce GoGen budu hooodně přemýšlet, jestli si od nich ještě neco koupím. V Datartu už nic.