Bluetooth reproduktor Recenze GoGEN BPS 626 černý

Recenze GoGEN BPS 626 černý

Party speaker GoGEN BPS626 je jedinečný výrobek, který svým rozsahem funkcí zaujme každého, kdo rád poslouchá muziku na „plné pecky“. Hodí se na party všeho druhu, rodinné oslavy, svatby, garden party, ozvučení cvičebních lekcí, karaoke večírky, firemní prezentace, předvolební meetingy, demonstrace, sportovní akce nebo jen tak pro kvalitní reprodukci oblíbené hudby. Díky Bluetooth technologii…

babkavlada2. února 2024

Cena, vzhled, kvalita reprodukované hudby..

Registrovaný uživatel2. listopadu 2023

splnil manželčino očekávání - dárek k narozeninám

Registrovaný uživatel13. září 2023

Nízká cena,kvalitní zvuk.

Nemá dálkové ovládání

Zboží doporučuji

Registrovaný uživatel25. srpna 2022

zatím nemohu napsat nic

Farys13. května 2022

úchyt na přenášení

slabý výkon náhodné přehrávání z 4G flashky plné složek s muzikou se vždy kousne kvalita zvuku naprosto předražená věc

Párty reproduktor? Jedině tak na párty důchodců v garsonce, ale nesměli by tam být víc než dva. Pokud si chcete tento výrobek pustit na zahradě při práci, nesmíte se vzdálit na víc jak 30 metrů od reproduktoru, protože pak už nerozeznáte jestli hraje reproduktor, nebo si zpívají žížaly. 40W nemá tato bedna ani náhodou, nahlas puštěná televize ho snadno překřičí. A kvalita? No poplatná výrobku....dvoupásmová sestava v plastové bedýnce, tedy mizerná. Pokud si to ale koupí někdo, kdo celý život poslouchal jen tranzistorák, mohl by být spokojen

Registrovaný uživatel6. dubna 2022

Top, už jeden v rodině máme.

Špatná doprava, je prasknutý ale byl to dárek a oslavenec ho už nechtěl pustit z ruky.

Lada Jasinecká3. dubna 2022

super hlasitost

nabíjí se asi 2 dny :(

dobrý ale nabíjí se dlouho

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

odpovídá popisu

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

Velmi dobrý a rozumná cena.Vánoční dárek líbil se.Tak věřím, že ještě splní spoustu zábavy. Děkuji

Vla Cer24. listopadu 2021

Za tu cenu perfektní ,i dobře vypadá.

Jiri5. listopadu 2021

Ví někdo jak dlouho se repro nabíjí?

Registrovaný uživatel17. srpna 2021

Lehhká obsluha,nešumí,vydrží dlouho bez nabití.Manžel spokojený.Hlasitost na maximum je až moc..:-)).Mikrofon funguje skvěle,vyzkoušeno..Výběr z rádii.Super.

Možná bych jinak řešila anténu,ale to asi moc nejde.Nenašla jsem žádnou závadu,

Registrovaný uživatel28. června 2021

Zanas super

Jsme spokojený

Registrovaný uživatel20. května 2021

Hodně muziky za málo peněz.

Jsme s produktem velmi spokojeni. Můžeme jen doporučit.

Registrovaný uživatel14. května 2021

Je to přesně to co jsem potřeboval, na takové akce kde potřebuji podpořit kytaru a zpěv - na dobrou zábavu s kamarády. Naprosto dostačující. No a když potřebuji výdech, tak pustím něco z flešky a zase to frčí !!!!!!!

Ve všem ho plní !!!!!

Dobrá trefa.

Registrovaný uživatel12. srpna 2019

Velká spokojenost, jsem ráda, že jsme si připlatili. Vzhled super, zvuk super, výdrž super. Takže doporučuji!!!