Chcete se o produktu God of War PS4 dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na Gamepress.cz
Více naHlavní obsah stránky

Recenze God of War PS4
Chcete se o produktu God of War PS4 dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na czechgamer.com.
Více naHodnocení: 100%
Super hra
Grafika super mapa super
Viem do čoho som išiel... Za mňa super
Najlepšie čo som si mohol vybrať
Top hra.
Fajn pojetí. Konečně 3d a volnost
Oproti starším dílům nic
Dobře zpracované. Zajímá ale predvitalne
Veľmi spokojný
Super
Super
hru jsem si užil výborná hra i příběh a dodání skvělé
6/10
Super hra
Dokonalá hra
Lačes hra mam to rad
Bomba kupuj
Super málo která hra mě chytne ale tajta to vyhrála, i krásný příběh velice doporučuji
Grafika.
Atmosféra hry.
Hraní hry v pořádku.
Hra mě neskutečné bavila a nadchla, ta grafika a hlavně ta atmosféra samotné hry, kdo má rad Kratose, jen doporučuji.
Jsem nadšený
Táto hra je brutááááálna!!! Páči sa mi viac ako Witcher III (čo bola doteraz moja obľúbená hra) a jednoznačne viac ako Skyrim (ktorému som ja osobne neprišla na chuť).
Čo sa týka samotného nákupu z tohto e-shopu, nebol žiadny problém. Odporúčam obchod aj hru! :)
perfektní příběh, grafika fenomenální, hraní pěkné, příběh je namluvený v českém znění což je pro mě top.
je to RPG, čekal sem že to bude plošinová hra .
pro mě je to perfektní hra s perfektním příběhem ale ještě se musím naučit ovládání.
-geniální nápad
-grafika úžasná
-vynikající pokračování série
-rozhodně doporučuji i když jste nehráli předešlé díly
-dialogy jsou velmi propracované
-velmi se těším na pokračování
Doporučil bych úplně všem.