Desková hra Recenze Go On Board Zaklínač: Starý svět Deluxe edice

Recenze Go On Board Zaklínač: Starý svět Deluxe edice

Desková hra ze světa videoherního Zaklínače je tady. The Old World (Starý svět) nabídne akcí nabitou hratelnost, nespočet klíčových rozhodnutí a napínavé herní prvky. Se spoluhráči můžete soupeřit o místo nejlepšího zaklínače. V této Deluxe edici získáte navíc 15 plastových miniatur monster a plastové žetony oproti kartonovým ve standartním vydání a další bonusy jako rozšíření Wild Hunt a…

belancin29. prosince 2023

Rychlá příprava hry Solo funguje super

Registrovaný uživatel23. listopadu 2023

Super detailní a kvalitní plast. Figurky. Jako fanoušek zaklínače sběratel a modelář určitě doporučuji.

Samostatná hra potěší, ale bez dodatečných rozšíření to není ono. Už jen smysl hry vylevelovat zaklínače na maximum a tím tak vyhrát hru mi nepřijde zábava. Eurohry mi moc nešmakují. Zato ukončit hru zabitím silné boss příšery, to je jiná. To už mi voní Ameritrashem a v tom si libuji. Jen to chce koupit o krabici víc.

Hru doporučuji.

Registrovaný uživatel30. října 2023

Super kooperační hra - doporučují hrát ve 3 lidech (ve více je to dost zdlouhavé), ale hra je luxusně propracovaná a domyšlená.

Registrovaný uživatel16. října 2023

Super super super