Syper!!!

Vůně Giorgio Armani Acqua di Gio M EDT je chválena pro svou svěží a příjemnou vůni, která je považována za klasiku a oblíbenou volbu. I přes občasné výhrady k výdrži a podezření na nekvalitní produkty, většina uživatelů oceňuje její univerzálnost a vhodnost pro celoroční používání.
Syper!!!
Skvělá vůně
Mám rád vodní vůně, začínal jsem na Bvlgari Aqua a zkouším něco dalšího a jsem spokojen. Ono co si budeme povídat, šel jsem trochu já jistotu. Di Gio je klasika.
Svezi vune kzera neomrzí
Kvalitni parfem osvedceny
Krásná vůně
Žádná projekce , a žádná vydrž
4,5/10
Nejlepší vůně jakou jsem kdy měl....
A to jsem jich měl, už strašně moc a používám střídavě už přez 20 let a pořád TOP... DLOUHO VYDRŽÍ... I po 3 dnech, ji pořád cítím na oblečení...
Je naprosto úžasný
Nemá, snad jen mám ho pořád málo.
Velmi příjemná, vyvážená vůně. Vydrží šest až osm hodin. Za mě dlouhodobě na špici mých oblíbených.
krásná, nadčasová, svěží vůně. Všechny složky jsou v parfému skvěle vyvážen. Na jaro, léto smyslný a oblíbený parfém pro muže
Krásná vůně
Stejně jako u parfému, vůně velmi rychle ztrácí a vyprchá.
V Bruselu by se měli zamyslet a nenařizovat kraviny !!!!!!!!!!!
Výborná cena, rychlé dodání
Skvělý dárek a vydrží dlouho vonět
Vůně dlouho nevydrží
Nic mě neposlali, tak nemůžu hodnotit!!!!!
Dobrá cena
Skvělá vůně
Napodobenina,do lihu namíchaná nějaká levná vuně z Temu.Vůbec neodpovídá skutečnosti .Nikdy více.
Uráží mě jako dlouholetou uživatelku a znalkyni parfémů,že jste mi poslali tuto doslova wc vůni.Od vás nikdy více.
Spokojenost. Rychlé dodání. Kupováno jako dárek.
voní
Krásná vůně, super cena
Byl to dárek pro syna a je spokojený
Svěží vůně