Nevoní jak by mněl . Pochybujem zda je to original , chýbí i napis na Pour homme .

Giorgio Armani Acqua di Gio M EDT je převážně chválen pro svou svěží a příjemnou vůni, která vydrží na oblečení i několik dní. Mnozí zákazníci ji opakovaně kupují a považují za klasiku. Zároveň se však objevují výhrady k výdrži, podezření na padělky a rozdílné kvalitě mezi variantami.
Pouzivam jiz dlouho, máh ho rád.
Krásná vůně, kupuji roky jako dárek.
Jsem pouze dárcem, sama produkt nepoužívám. Vzhledem k tomu, že se jedná o oblíbenou značku obdarovaného, soudím, že se líbí.
Nádherná vuně a radost z dárku
Používám již dlouho.
Jako obvykle jsem spokojen.
Krásná vůně
Za mňa najlepšia toaletna voda aku som mal ..odporúčam
Vynikajúca toaketna voda
Syper!!!
Skvělá vůně
Mám rád vodní vůně, začínal jsem na Bvlgari Aqua a zkouším něco dalšího a jsem spokojen. Ono co si budeme povídat, šel jsem trochu já jistotu. Di Gio je klasika.
Svezi vune kzera neomrzí
Kvalitni parfem osvedceny
Krásná vůně
Žádná projekce , a žádná vydrž
4,5/10
Nejlepší vůně jakou jsem kdy měl....
A to jsem jich měl, už strašně moc a používám střídavě už přez 20 let a pořád TOP... DLOUHO VYDRŽÍ... I po 3 dnech, ji pořád cítím na oblečení...
Je naprosto úžasný
Nemá, snad jen mám ho pořád málo.
Velmi příjemná, vyvážená vůně. Vydrží šest až osm hodin. Za mě dlouhodobě na špici mých oblíbených.
krásná, nadčasová, svěží vůně. Všechny složky jsou v parfému skvěle vyvážen. Na jaro, léto smyslný a oblíbený parfém pro muže
Krásná vůně
Stejně jako u parfému, vůně velmi rychle ztrácí a vyprchá.
V Bruselu by se měli zamyslet a nenařizovat kraviny !!!!!!!!!!!
Výborná cena, rychlé dodání
Skvělý dárek a vydrží dlouho vonět
Vůně dlouho nevydrží