Spacák Recenze Gigants Fishing 4 Season Plus 220 cm

Recenze Gigants Fishing 4 Season Plus 220 cm

Giants Fishing 4 Season Plus je spacák, který byl velmi pečlivě vyvíjen. Na vnější vrstvu byl použit velmi příjemný a nešustící materiál „Peach Skin“ broskvová kůže. Tento materiál je nepromokavý a dýchatelný. Spacák je plně prošívaný microfleecem černé barvy a vyplněn 100% dutým vláknem pro extrémní teplo a komfort.

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Rychlé dodání zboží a dobré produkty.Spacák udělal velkou radost byl to dárek

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

Skvělá cena, rychlé dodání.Zatim spacák čeká na vyzkoušení, ale radost byla veliká

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Teplá peřina,cena - kvalita bezkonkurenční

Možná zbytečně velký pro menší postavu. Ušetřil bych materiál na spacák a přidal bych na obal. Zbalit ho a nacpat do obalu je problém..

Velká spokojenost, doporučuji!

Registrovaný uživatel17. listopadu 2022

Velice luxusní spaní,TEPLÝ,příjemný materiál já můj přítel i kolegové rybáři,kterým jsem spacáky doporučila si nemůžeme vůbec na nic stěžovat prostě SUPER

Jen taška na spacáky by mohla být trošičku větší,při balení malinko problém.Musí se při balení pořádně utahovat, aby se vytlačil vzduch s toho načechraného pelíšku

Určitě VŠEM doporučuji na jarní,podzimní a zimní rybaření v létě Určitě NÉÉ ! To bychom se uvařili,páč i v zimě spíme ve spodním prádle...PETRŮV ZDAR

Registrovaný uživatel6. listopadu 2022

Rychlé dodani

Registrovaný uživatel16. května 2022

obrovský ale jako že hodně:-) , kapsa na mobil a polštářek a celkově pohodlný , pokud jste štíhlí s manželkou dva se vejdou :-)

sbalený spacák připomíná velikostí a hmotností spíše stan ale nikdo asi nepočítá s tím že si tento spacák sbalí na celodenní tůru :-)

Registrovaný uživatel12. prosince 2021

Perfektní zboží,mohu jen doporučit

Registrovaný uživatel4. září 2021

vypada dobre dobry material polstarek ktery jde vyndat

jedine do me mrzi mohl by byt o kousicek vetsi obal....baleni zpet je docela drina :)

Registrovaný uživatel1. září 2021

Vybíral jsem po zkušenosti se spacákem typ mumie. tento spacák je široký, dostatečně dlouhý a teplý, vyzkoušeno dvě noci a spokojenost. Vnitřek je z fleecu takže se nelepí na tělo. V kombinaci s lehátkem na kterém spacák výborně drží díky všitým kapsám a středovému popruhu je spaní bez problému.

Prostorný, pohodlný teplý, větší váhu neřeším, vozím v autě.

Registrovaný uživatel14. června 2021

Perfektní, opravdu teplý. Koupeno pro manželku, nadmíru spokojená.

Registrovaný uživatel10. června 2021

Super kup!pěkně hřeje a prostorný

Registrovaný uživatel1. září 2019

Super pohodlí, teplo,příjemný materiály, propracovaný spacák, vřele doporučuji