Hořká, obsah kakaa 55 %, BIO, vegan, hmotnost 100 gGepa Hořká čokoláda 55 % BIO 100 g je propojení kvalitních surovin a ekologického zemědělství. Tato bio hořká čokoláda obsahuje 55 % kakaa a je vyrobená z kakaové směsi Amaribe, která pochází od drobných farmářů z Dominikánské republiky a Sao Tome.
Gepa Hořká čokoláda 55 % BIO 100 g je propojení kvalitních surovin a ekologického zemědělství. Tato bio hořká čokoláda obsahuje 55 % kakaa a je vyrobená z kakaové směsi Amaribe, která pochází od drobných farmářů z Dominikánské republiky a Sao Tome.
Čokoláda se vyrábí bez použití emulgátorů a přídavných látek, pouze s čistým kakaovým máslem. Obsahuje celý třtinový cukr a sušené plnotučné mléko. Její jedinečnou chuť dodává speciální směs Kakoa Fair Cocoa Blend Amaribe.
Pro výrobu je použita kakaová hmota, kakaové máslo, celý třtinový cukr a sušené plnotučné mléko, což zaručuje jemnou texturu a plnou chuť. Uchovávejte na chladném a suchém místě pro zachování čerstvosti.
Nutriční hodnoty na 100 g zahrnují 2378 kJ/572 kcal, 40,2 g tuků (z toho 25,3 g nasycených mastných kyselin), 41,7 g sacharidů (z toho 38,1 g cukrů), 7,1 g bílkovin a 0,1 g soli. Produkt může obsahovat stopy ořechů a lepku.
Přejete-li si kvalitní hořkou čokoládu s čistými bio ingrediencemi, která navíc podporuje fair trade, pak je tato čokoláda pro Vás ideální volbou.