Recenze Genius Micro Traveler

Kompaktní optická myš vhodná k přenosným počítačům, červené provedení, rozlišení snímače 1200dpi, USB s navíjitelným kabelem.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Genius Micro Traveler je spolehlivá a přesná myš s malou velikostí, která je ideální pro použití s notebookem. Navíjecí kabel a dlouhá životnost z ní činí praktický doplněk. Někteří uživatelé však zmiňují, že je pro ně příliš malá, a po delším používání se mohou objevit problémy s funkčností.

• Malá velikost vhodná pro přenos
  • Navíjecí kabel pro snadné uskladnění
  • Dlouhá životnost při každodenním používání
  • Vhodná pro použití s notebookem
  • Spolehlivá a přesná
  • Pro některé uživatele příliš malá pro pohodlné držení
  • Po delším používání se objevují problémy s funkčností

Pavel-Praha4. dubna 2026

Velikost, není velká.

Již několikátá myš, postupně co mám za sebou. Malá akorát do ruky. Citlivá, prostě bez potíží.

stritecka.lucie15. března 2026

Malinká, spolehlivá, přesná.

Varianta černá
zankova.eva16. prosince 2024

miluji jak je maličká, mám ráda tento design. už mám druhou a koupila jsem si do zásoby třetí. Barva je hezká. Červená. Jsem žena a chci mít vše laděné v ženských barvách co se elektroniky týče. Mám notebook v teplých barvách, myš, telefon, vše. mužské barvy mě nezajímají. Oceňuji její drobnost. A docela by se mi líbilo, kdyby se prodávala nejen v plastiku, ale i v cestovním pouzdře které by sloužilo na přepravu. Ovšem pouzdro samozřejmě v barvě myšky! :)

po nějak době mi přestala jít, ale jelikož mi designově sedí, koupila jsem si ještě jednu

špica

Maria.Ln15. října 2024

Toto zařízení jsem měla dlouho a proto jsem pořídila opět to samé a nové. Po xx letech mě začalo na starém zařízení zlobit levé tlačítko.

Naprostá spokojenost,vřele doporučuji.

Varianta černá
jarmarc18. prosince 2023

malé jen pro dětskou ruku

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

Hodí se k notebooku

Vhodný k notebooku. Šikovné je navíjení kabelu.

Registrovaný uživatel20. května 2021

malá

Varianta bílá
Registrovaný uživatel8. srpna 2019

oblíbili jsme si ji s přítelem k ntb, jinou už nekupujeme máme ji u ntb nastálo vyhovuje nám navíjecí kabel a menší velikost myši přes každodenní používání má dlouhou životnost je k sehnání za nízké ceny

o žádných negativech nevím