Myš Recenze Genius Micro Traveler

Recenze Genius Micro Traveler

Kompaktní optická myš vhodná k přenosným počítačům, červené provedení, rozlišení snímače 1200dpi, USB s navíjitelným kabelem.

zankova.eva16. prosince 2024

miluji jak je maličká, mám ráda tento design. už mám druhou a koupila jsem si do zásoby třetí. Barva je hezká. Červená. Jsem žena a chci mít vše laděné v ženských barvách co se elektroniky týče. Mám notebook v teplých barvách, myš, telefon, vše. mužské barvy mě nezajímají. Oceňuji její drobnost. A docela by se mi líbilo, kdyby se prodávala nejen v plastiku, ale i v cestovním pouzdře které by sloužilo na přepravu. Ovšem pouzdro samozřejmě v barvě myšky! :)

po nějak době mi přestala jít, ale jelikož mi designově sedí, koupila jsem si ještě jednu

špica

Maria.Ln15. října 2024

Toto zařízení jsem měla dlouho a proto jsem pořídila opět to samé a nové. Po xx letech mě začalo na starém zařízení zlobit levé tlačítko.

Naprostá spokojenost,vřele doporučuji.

Varianta černá
jarmarc18. prosince 2023

malé jen pro dětskou ruku

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

Hodí se k notebooku

Vhodný k notebooku. Šikovné je navíjení kabelu.

Registrovaný uživatel20. května 2021

malá

Varianta bílá
Registrovaný uživatel8. srpna 2019

oblíbili jsme si ji s přítelem k ntb, jinou už nekupujeme máme ji u ntb nastálo vyhovuje nám navíjecí kabel a menší velikost myši přes každodenní používání má dlouhou životnost je k sehnání za nízké ceny

o žádných negativech nevím