Občas se nerozsvítí.

Občas se nerozsvítí.
Křeslo je kvalitní a nádherné podsvícení, které se dá měnit. Dobře se na něm sedí.
Je potřeba dokoupit silnější power banku, ale jde zapojit i na prodlužovačku do el. proudu, akorát hrozí, že by si člověk mohl přejíždět kabel.
pohodlná židle
kolečka jezdí i po koberci
měkké polstrování i zádové opěrky
hodně programů osvětlení
mám krátce, zatím funguje perfektně
je nutné dokoupit silnější power banku, s tím se ale počítalo
pohodlná židle
zatím mohu doporučit
Pohodlné, látkové, krásně svítí
Jsem naprosto spokojen
výborně se na tom sedí a krásně to svítí :-) jsme moc spokojeni
Nádherný design
RGB podsvícení
Houpací režim
Nastavitelnost opěradla a područek
Celkově je velmi odolné
Bohužel je extrémně úzké. Výroble sice udává asi 50 cm šířku sedadla, ale když z každé strany odečteme 10 cm kvůli RGB páskům, které jsou vyztuženy kovovou trubkou, zbyde nám pouhých cca 30 cm na sezení.
Po asi hodině sezení jsem myslel že se zblázním bolestí. Jako sedět na dvou zábradlích vedle sebe. (Mám sice 120 kg statnějsí postavy, ale výrobce udává nosnost 150 kg, tak nevím...)
Jelikož už nebylo možné židli vrátit (a moc se mi líbila) , vyřešil jsem to uříznutím již zmíněných trubek a nahradil jsem je obílenou zahradní hadicí.
Křeslo je na pohled nádherné jak designově, tak díky podsvícení. Celkově je velmi odolné, ale bez úprav je vyloženě pro drobné lidi tak 70-90kg váhy.
Možná je myšleno aby si na něm mohl někdo vzít své dítě na klín? Možná manželku?
Pokud vyloženě netrpíte závislostí na RGB světla jako já, možná se raději poohlédněte po jiném křesle.
Složení jednoduché,ale mám to jako vánoční dárek. Takže zatím nemůžu posoudit. Ale vypadá moc hezky.