Prostě Stiga, kvalitní zábava, provedení které vydrží stovky hodin hry v plném zápalu a dostupné náhradní díly!
Vyšší cena.

Stolní hokej Garlando Stiga Play Off 7610 nabízí kvalitní zpracování, realistickou hru a dlouhotrvající zábavu pro celou rodinu. I přes vyšší cenu se investice vyplatí díky odolnosti a dostupnosti náhradních dílů. Někteří uživatelé však zmiňují drobné výrobní vady a chybějící české figurky v základní sadě.
Vyšší cena.
Naprosto špičkový výrobek!
super, kvalitní, synek je spokojený
dobře se hraje, vypadá, že vydrží
super provedení
Kvalitní zpracování,spoustu zábavy a soutezivosti.
Realistické zpracování.
Doporučuji všem nadšencům hokeje.
Obecně je hra zajímavá jak pro dospělé, tak pro děti.
Špatná služba. Dvakrát reklamováno na stejný problém. Poprvé byly vodítka přijaty a namazány zespodu (při návratu nebyly hlášeny dva kusy skel plastové ochrany mimo bránu). Podruhé to odmítli převzít vůbec s tím, že je potřeba to reklamovat u výrobce, jelikož došlo k deformaci spodního plastu, po kterém se hráči pohybují. A v důsledku toho řekli, že tato hra je pouze pro dospělé. Nebylo by špatné nechat si od vás toto vše posoudit.
Stiga a stolní hokej je něco jako Lux a vysavač. S tradicí švédské firmy souvisí i kvalitní zpracování a promyšlený koncept, prozrazující léta vývoje a vylepšování. Vše je přesně vyměřené, takže figurky se doopravdy střetávají a dochází k soubojům jako ve skutečném ledním hokeji. Stiga umožňuje dosažení pokroku ve stylu hry, přesnou kombinaci a osvojení si různých triků. Zábavu si užije opravdu celá rodina. Můžeme jenom doporučit. Nechme počítače aspoň chvíli hibernovat. ;o)
Asi nejlepší dárek, který dosud syn dostal. (A spolu s ním i jeho rodiče...;o))
Paráda. Pořád hrajeme hokej.
Výborný nákup.
Design, ovladatelnost
Prislusenstvi - stojan, ktery by sevzhledem i rozmerum hodil, je docela drahy (1000 kc)
kvalita zpracování
super zábava pro dlouhé večery
vysoká cena,ale vyplatí se.
Zatím super
Nejsou České figurky v základní nabídce
Hráč za brankou v zatáčce drhne
KOPEC ZÁBAVY!
perfektní hra i pro dospělé
je to super, hraje to celá rodina.
Hodně podobnou hru jsem hrával v dětství. Zapátral jsem na internetu a našel Vaší Stiga hokej. Máme ho jen 14 dnů, ale velice nás i naše přátelé baví. Ocenil jsem možnost výběru klubových/národních týmů. Zatím jsem velice spokojeni.
"ledová plocha" byla po rozbalení v některých bodech odlepena od podložky. Figurka s nejdelší dráhou občas potřebuje promazat olejem (dráha), aby byl pohyb plynulejší.
Nákup bych doporučil všem kdo mají rádi hokej a soutěžení.
U nás zabodoval.