Splňuje přesně to, co jsem očekávala, velká spokojenost.

Splňuje přesně to, co jsem očekávala, velká spokojenost.
Nadchla mě kvalita a možnost rozšíření.
Přála jsem si kostičkovač a výkonný mixér a to jsem dostala.
Zcela upřímně jsem prvně (a mylně) koupila mixér od konkurenční značky, která více propaguje a nebyla jsem spokojena. Zmíněný kostičkovač nebyl součástí a dokoupit se nedal - přitom se honosí širokou možností rozšiřování.
Kdybych o tomto mixeru věděla dříve, tak bych zvolila jednoznačně tento. Dokonce mám srovnání a minimálně struhadlo je u tohoto mixéru mnohem lepší. Každopádně s kostičkovačem jsem velice spokojená. Se struhadlem i klasickým mixérem jsem velice spokojená.
Komunikace s e-shopem byla vynikající a rychlá.
Zcela nefunkční. Odešel za 2 měsíce. Dodavatel G 21 není schopen předat řádný návod, ale vy jste ho určitě nedodrželi. Reklamace nemá význam, vina je vždy na Vaší straně. Mít více času, řeším s ČOI.
Již nikdy nic od G21!
Žádné, nefunguje
Po 1. použití s foodprocesorem se po nastrouhání 20 dkg sýra začalo z mixéru kouřit. V pátek odesláno na reklamaci a v úterý už mi přišlo, že je reklamace neuznaná. Pochybuji, že ho vůbec rozdělali. Oprava znamená koupi nového motoru za 1079,- nebo mi nabídli zdarma ekologickou likvidaci.
G21 Vitalstick Pro "opravovat" nebudu, raději peníze investuji do kvalitnějších přístrojů a vrátím se zpět ke konkurenci, 15 let jsem měla tyčový mixer Braun multiquick a bezproblémově celou dobu fungoval. Od firmy G21 už nikdy nic.
Skladný, tichý, nastavec se struhadly super - zamilovala jsem si ho doporučuji na 100 %.
Uvítala bych, širší hranolkovač a ještě hrubší a jemnější struhadlo.
Velmi dobrý, spokojenost
Je to super pomocník.
Zatím dobrý
příslušenství, kterým lze zvládnout všechny potřebné činnosti
přístroj se po prvním použití pokazil, ale opravili nám jej bez průtahů a od té doby funguje bezchybně.
Raději dávám postupně zpracovávat menší množství potravin a je bez problémů
První robot jsem si koupila před dvěmi lety a ten samý jsem si teď objednala na chalupu. Využívám ho prakticky pořád. Skvělý na strouhání krouhání a další. Dobrý pomocník na zpracování úrody že zahrady. Je celkem skladný.
Již delší dobu spokojenost
Jsem velmi spokojená a zatím jsem neobjevila zásadní negativa
Ocenila bych 2 velikosti struhadla - na jemnější a hrubší strouhání
Výkonný, šikovné ukládání do stojánku, stále při ruce.
Opravdu výkonný
Skvělý poměr kvality a ceny
Stojan na všechny komponenty, takže nemusím jednotlivé části hledat v šuplíku
Zatím jsem žádný nenašla
Já jsem fakt moc spokojená.
mám už čtvrtou věc a bez chyb
Přídavný food procesor
Těžký přístroj, myšleno část elektrická, tyčový mixér má problém rozmixovat listy (špenát, mangold) na krémovou polévku
Robustní.intuitivní skládání,dělá vše,co potřebuji.
Skladnost, výkon
Chybí mi disk na jemné strouhání
Poměr ceny a výkonu nemá konkurenci.
Uzasne provedení, tichý, rychle mixovani bez strikani kolem. Jednoznačně doporučuji :)
Byly to dárky po stromeček, obě nové majitelky si mixér chválí.
Zatím vyzkoušen je nástavec na kaši a vynikající výsledek.
Trochu těžší "do ruky", ale vzhledem k výkonu a počtu nástavců to asi jiné být nemůže :-)
Za dobrou cenu, dobrý, více než dobrý, výrobek.