Dostačují.

Cena
Design
Kvalita materialu
Neustale se provesuje
Teepee jsem vybrala diky prijatelne cene. Bohuzel strany se neustale provesuji dovnitr (na obrazku je teepee hezky napnute) a hned behem montaze se utrhlo poutko v jednom z rohu. Jsem docela zklamana, mela jsem si radeji priplatit a vybrat kvalitnejsi.
Snad hezké barvy.
Špatný návod. Jde dle něj výrobek těžko sestrojit. Kluzká podložka, pro dítě velmi nebezpečná. Výrobek chci vrátit.
kvalita výrobku - velmi nekvalitní - šité "horkou jehlou"
Je ještě hezčí než na fotce . Skvělí materiál a cena je skvělá
Stan byl po vybalení z krabice sama pavučina a látka stanu byla špinavá. Navíc tyče se nahoře nedají upevnit, takže stan pořád padá. Naprosté zklamání
Výrobek nedoporučuji
Prostě krásný pro dvoulezpu holcicku- ráda v něm tráví spoustu casu
Horní přichycení dřevěných tyčí se šroubem a dvěma dřevěnýma patkama není moc šikovné, dle návodu se nedá moc dobře pochopit a moc nedrží. Ale jednoduše jsem to plně nahradil delším provázkem a řádně to zafixovat.
krásný
meteriál podle popisu
spodní vložka není nijak připevněna k horní části
je dosti kluzská - šusťákovina, což je na ven plus ale do bytu s plovoucí podlahou nebo na balkon se nehodí, možnost uklnouznutí
Velikost
Není to jednotná konstrukce, ale plachta a spodek jsou zvlášť, což není úplně to, co jsem čekala
pěkný
podložka nelze řádně upevnit ke konstrukci, klouže po podlaze a pořád se musí upravovat. Velmi nepraktické
Darek se moc libí. Děkuji
Prostorné, nikde nelezou nitě
Teepee se na základnu pouze pokládá a tím pádem na ní nedrží. Tím se hýbou i týče, takže se někdy skoro složí..
Super materiál
Dobrá velikost
Rychlost dodání
Malá je velmi spokojená, má ve stanu své balonkové království.
Byla jsem překvapena že je prostorné. Rychlé doručení. Spokojenost.
Krásný, velký
Nejde nasadit šroub mezi tyče
Latka hezka
Klouze spodni cast, nastabilni, snad bude dobre v lete na trave
Je perfektní, dcerka je nadšená.
má podlážku a okénko
hezké polštářky
příjemný materiál
Stan nedrží na "plný" půdorys ani s pomůckou
Podlaha, která drží jen za rohy se při menším půdorysu částečně zvlní
Pěkné
Krásný teepee, moc pěkná a celkem pevná podložka, pěkný materiál
podložka je celkem nestabilně připevněná ke stanu pouze tkaničkami, takže se shrnuje. není na rychlé složení a rozložení. Horní spojení teepee je taky trochu složitější, dělali jsme to tři než jsme to dali dohromady, a teď to již nebudem rozkládat neboť by jsme se u skládání zase trápili.